Tarifele bagajului de cala pe zborurile KLM

Tarifele bagajului de cala pe zborurile KLM

KLM va majora tarifele bagajului de cală, din 22 martie 2016

Oferta Vila Camelia

Aviaţia comercială este într-o continuă transformare. Multe companii de linie (all-legacy) au început să migreze către o formă hibridă, introducând taxe pe anumite servicii oferite pasagerilor. La fel de bine, multe companii low-cost au început migrarea către zona hibridă, oferind tot mai multe servicii free în preţurile biletelor.

KLM

Una dintre companiile full-service, care a început migrarea spre zona hibridă, este KLM. Începând cu 22 aprilie 2013, KLM a redus preţurile pe zborurile spre 30 de destinaţii din Europa, dar a introdus taxa pentru bagajul de cală.

Din 22 martie 2016, KLM va majora tarifele bagajului de cală cu 5 EURO. Pe zborurile europene KLM, pasagerii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 25 de EURO/bagaj/segment dacă este cumpărat online sau 35 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat în aeroport.

Membrii Flying Blue Ivory vor plăti cu 10 EURO mai puţin: 15 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat online sau 25 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat în aeroport. Membrii Flying Blue Platinum, Gold şi Silver vor beneficia în continuare de transportul free al bagajelor de cală.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Bombardier-CS100-Aeroport-Otopeni-Bucuresti
Bombardier CS100 la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni, Bucureşti

Începând cu 7 martie 2016 şi timp de aproximativ o lună, o aeronavă Bombardier CS100 operează zboruri test în Europa....

Închide