KLM va majora tarifele bagajului de cală, din 22 martie 2016

1 157

Aviaţia comercială este într-o continuă transformare. Multe companii de linie (all-legacy) au început să migreze către o formă hibridă, introducând taxe pe anumite servicii oferite pasagerilor. La fel de bine, multe companii low-cost au început migrarea către zona hibridă, oferind tot mai multe servicii free în preţurile biletelor.

KLM

Una dintre companiile full-service, care a început migrarea spre zona hibridă, este KLM. Începând cu 22 aprilie 2013, KLM a redus preţurile pe zborurile spre 30 de destinaţii din Europa, dar a introdus taxa pentru bagajul de cală.

Circuite exotice

Din 22 martie 2016, KLM va majora tarifele bagajului de cală cu 5 EURO. Pe zborurile europene KLM, pasagerii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 25 de EURO/bagaj/segment dacă este cumpărat online sau 35 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat în aeroport.

Membrii Flying Blue Ivory vor plăti cu 10 EURO mai puţin: 15 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat online sau 25 EURO/bagaj/segment dacă e cumpărat în aeroport. Membrii Flying Blue Platinum, Gold şi Silver vor beneficia în continuare de transportul free al bagajelor de cală.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Bombardier CS100 la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni, Bucureşti

Începând cu 7 martie 2016 şi timp de aproximativ o lună, o aeronavă Bombardier CS100 operează zboruri test în Europa....

Închide