Airbus A330neo Airspace TAP Portugal

Airbus A330neo Airspace TAP Portugal

TAP Portugal va fi clientul de lansare pentru A330neo cu noul brand de cabină Airspace by Airbus

Oferta Vila Camelia

TAP Portugal a semnat un acord cu Airbus pentru a deveni primul operator al noului avion de pasageri A330neo și, prin urmare, transportatorul de lansare pentru A330neo cu noul concept de cabină Airspace by Airbus. În 2015, compania aeriană a încheiat cu Airbus un contract de reînnoire a flotei, care includea o comandă pentru 14 avioane A330-900neo.

A330neo-TAP-Airspace

În curând, pasagerii vor avea ocazia să experimenteze pentru prima dată cabina Airspace by Airbus atunci când aceste aeronave vor intra în serviciu spre finalul anului 2017.

Relația dintre Airbus și Portugalia datează din 1987, atunci când TAP, pe atunci Air Portugal, a comandat trei aeronave Airbus A310. Astăzi, TAP este un client cu flotă exclusiv Airbus și cel mai mare din Portugalia cu 61 de aeronave în serviciu în prezent, inclusiv 43 din familia A320 și 18 din familia widebody, cu două avioane suplimentare A330 ce urmează să intre în serviciu în luna iunie cu scopul de a sprijini expansiunea operațiunilor de cursă lungă ale companiei. De asemenea, TAP a plasat comenzi pentru avioane din familiile de ultimă generație A320neo și A330neo.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
1 milion pasageri ryanair
Ryanair a transportat 1 milion de pasageri de pe Aeroportul București

Ryanair a sărbătorit astăzi, 6 aprilie, transportarea unui milion de pasageri pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București, de la data...

Închide