Site-ul Wizz Air în haine noi

Site-ul Wizz Air în haine noi

Site-ul Wizz Air în haine noi

Oferta Vila Camelia

Wizz Air a ales această zi, 29 august 2016, pentru a prezenta noul site. Cristi m-a tras de mânecă cu privire la noul design al site-ului, iar eu l-am luat la verificat.

Site-ul Wizz Air

Wizz-Air-Site

Este mult mai simplu și aerisit. Motorul de căutare al biletelor de avion ne-a dat ceva bătăi de cap, dar este intuitiv. La momentul testării, acesta nu funcționa la parametri. Dar am reușit să facem câteva simulări.

cautare-zboruri-wizz-air

Ne-a plăcut modul în care sunt prezentate clasele tarifare și ce conțin ele. Biletele de avion la nivel Basic conțin: biletul de avion cu taxele, un bagaj de cabină mic cu dimensiunile 42x32x25cm și posibilitatea de a face check-in online gratuit.

cautare-zboruri-wizz-air-1

Biletele de avion la nivel Plus conțin: Biletul de avion, Selectarea locurilor, WIZZ Flex, Check-in online și la aeroport gratuit, Îmbarcare prioritară, 1 Bagaj personal mic la bord, 1 Bagaj mare de mână, 1 Bagaj de cală greu, Express Booking.

În prezent, Wizz Air oferă pachete turistice (hotel+zbor) prin Wizz Tours și serviciul de închirieri mașini prin Cars Wizz Air. Cei ce doresc să cumpere și cazare, o pot face de pe booking.com.

Pagina de informații și servicii este bine structurată. Puteți găsi cu ușurință informații despre călătorie, zboruri, despre modul în care puteți face rezervarea și multe altele.

informatii-servicii-wizz-air

La partea de logare se pare că sunt ceva probleme, dar după mai multe încercări am reușit să ne logăm. La o primă vedere, site-ul Wizz Air e frumos și aerisit, dar cred că mai trebuie lucrat la motorul de căutare și la usability.

O demonstraţie a noii interfeţe şi a facilităţilor oferite, poate fi urmarită mai jos!

Așa cum v-am semnalat mai sus, noul website Wizz Air este mai rapid, are o interfaţă care se adaptează uşor pe orice display și este uşor de folosit. Funcţia revoluţionară Express Booking, unică în această industrie, permite achiziţionarea unui bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Compania a introdus noua interfaţă a website-ului în mai 2016, cu ocazia aniversării sale, atunci când a lansat versiunea pentru mobil a website-ului, pentru utilizatorii săi pasionaţi de tehnologie şi pentru cei care se află în mişcare şi au în permanenţă nevoie de acces rapid. Acum, ţinând cont de sugestiile primite şi implementând ajustări minore, WIZZ a realizat un nou website, disponibil pe toate platformele.

Vouă vă place noul site Wizz Air?

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:
4 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
motor1-deteriorat-boeing-737-700-Southwest-3
Boeing 737-700 Southwest Airlines cu motorul 1 deteriorat (foto)

Pe 27 august 2016, în jurul orei locale 09:00, zborul WN3472 operat de Southwest Airlines a fost deviat la aeroportul...

Închide