SalamAir a operat primul zbor comercial între Muscat și Salalah

Muscat - Dubai cu SalamAir, din 15 februarie 2017!

0 719

SalamAir este un transportator low-cost din Oman. V-am mai povestit despre acest transportator în toamna anului trecut, când a recepționat prima aeronavă. Pe 18 noiembrie 2016, primul Airbus A320 (A4O-OVA) SalamAir a ajuns la Muscat. Această livrare a coincis cu Ziua Națională a Omanului.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

Inițial, SalamAir dorea începeperea operațiunilor până la finalul anului 2016. Însă acest lucru s-a întâmplat pe 30 ianuarie 2017, odată cu operarea primului zbor comercial pe ruta Muscat – Salalah. Așa cum v-am menționat mai sus, zborurile sunt onorate în regim low-cost.

SalamAir a operat primul zbor comercial

Din 15 februarie, SalamAir va demara operațiunile și pe ruta Muscat – Dubai. Singura dată necunoscută este cea pentru ruta Muscat – Jeddah, Arabia Saudită.

Circuite exotice

Proiecțiile guvernamentale arată o importantă cererea de trafic aerian în regiune, cu estimări de până la 40% până în 2019. Aceste statistici încurajează dezvoltarea transportatorului SalamAir. Totodată, competiția internă va duce la tarife mai bune pentru pasageri, dar și la dezvoltarea serviciilor la sol și în aer.

Oficialii-SalamAir

În aceste momente, SalamAir are prețuri foarte bune pentru rutele deja anunțate. Spre exemplu, pe ruta Muscat – Salalah tariful pornește de la 30 OMR (78 USD), în timp ce Oman Air practică tarife de la 67 OMR (174 USD). Până la urmă e ceva firesc să existe diferențe tarifare între companiile low-cost și cele full-service.

În regiune, SalamAir va trebui să concureze pe anumite rute cu diferiți transportatori, cum ar fi: Air Arabia, Etihad Airways, Emirates, flyDubai, Oman Air, Rotana Jet și Qatar Airways. Însă nimeni nu practică tarife asemănătoare cu cele de la SalamAir.

Probabil că în timp, în funcție de cerere și ofertă, transportatorii aerieni cu tradiție vor ajusta prețurile pentru rutele comune cu noul transportator low-cost din Oman.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Jenson-Button-British-Airways
Jenson Button, la manșa unui Airbus A380 British Airways (Video)

Jenson Button, fostul campion de Formula 1, a fost în simulatorul British Airways de la Londra Heathrow! Timp de 90 de...

Închide