SalamAir se pregătește de decolare

Primul Airbus A320 SalamAir a fost livrat!

1 806

SalamAir este o companie aeriană low-cost din Oman, care își va începe operațiunile spre finalul acestui an. Prima aeronavă din flotă, un avion Airbus A320 (PR-MHI), a ajuns la Muscat pe 18 noiembrie 2016. Această livrare a coincis cu Ziua Națională a Omanului.

Primul Airbus A320 SalamAir

Circuite exotice

SalamAir va demara operațiunile cu 3 aeronave Airbus A320 închiriate. Pentru început, acestea vor zbura pe rutele: Muscat – Salalah, Oman; Muscat – Dubai, Emiratele Arabe Unite (EAU) și Muscat – Jeddah, Arabia Saudită.

SalamAir, transportatorul low-cost al Omanului

SalamAir va oferi inițial până la patru zboruri pe zi între Muscat și Salalah, concurând direct cu transportatorul național Oman Air. Piețele din Dubai și Jeddah sunt, de asemenea, deservite de către operatorul de Oman Air, la concurență cu Emirates și Fly Dubai.

airbus-a320-300-salam-air

François Bouteiller, CEO SalamAir, a declarat că transportatorul aerian low-cost din Oman va face istorie. Orientul Mijlociu este una dintre regiunile cu cea mai mare creștere în industria aeronautică. Oman se va dezvolta tot mai mult, iar turismul va juca un rol cheie în acest proces de expansiune în regiune.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-787-LOT
Cracovia – Chicago cu LOT Polish Airlines, din iulie 2017

Începând cu iulie 2017, după 7 ani, LOT Polish Airlines va redeschide ruta Cracovia - Chicago. Zborurile vor fi operate...

Închide