Ryanair a început numărătoarea inversă până la Crăciun

Astăzi, 3 august 2017, Ryanair a început numărătoarea inversă până la Crăciun. A adăugat peste 4000 de zboruri suplimentare în perioada Crăciunului.

0 214
avion+cazare litoral Romania

Ryanair se pregătește de Crăciun 2017 și Revelion 2018. A început numărătoarea inversă până la sărbătorile de iarnă. A anunțat suplimentare azborurilor în perioada 17 decembrie 2017 – 8 ianuarie 2018.

Craciun-Ryanair

4000 de zboruri suplimentare de Crăciun 2017 și Revelion 2018

Pensiunea Iara

A adăugat aproximativ 4000 de zboruri suplimentare în rețeaua europeană pentru sărbătorile de Crăciun. Clienții au mai multe oportunități de a călători spre destinațiile dorite la prețuri avantajoase. Sunt peste 700 000 de locuri suplimentare scoase la vânzare pe site-ul Ryanair.

Pasagerii Ryanair pot alege din peste 200 de destinații din întreaga Europă, beneficiind de serviciile programului “Always Getting Better”, inclusiv zboruri cu conexiune garantată prin Roma Fiumicino și Milano Bergamo. Puteți rezerva de pe site-ul Ryanair și bilete pe zborurile lung-curier Air Europa.

Ryanair se pregătește din timp pentru avalanșa zborurilor de sărbători. Oficialii Ryanair se așteaptă la transportarea a peste 5 milioane de pasageri în perioada Crăciun-Revelion.

hotel unirea

Voi v-ați făcut planurile pentru sărbătorile de iarnă?

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
ryanair
Ryanair a transportat peste 1 miliard de pasageri

În 32 de ani, Ryanair a transportat peste 1 miliard de pasageri, fiind prima companie aeriană din Europa care a...

Închide