Bază Ryanair la Frankfurt Am Main (FRA) și noile rute

2 603

Astăzi, 2 noiembrie 2016, ziua în care a fost anunțată prima bază a unui operator low-cost pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. RYANAIR a anunțat a 85-a bază din rețea, care va fi deschisă la Frankfurt am Main (FRA).

baza-ryanair-frankfurt-am-main-1

Bază Ryanair la Frankfurt Am Main (FRA)

Circuite exotice

Din martie 2017, 2 avioane Boeing 737-800 vor fi alocate bazei de la Frankfurt. Acestea vor opera zboruri spre 4 destinații: Alicante (zilnic), Faro (zilnic), Malaga (zilnic) și Palma de Mallorca (zilnic). Pentru început, Ryanair a estimat transportul a 400 000 de pasageri pe rutele anunțate.

Din cele declarate astăzi de David O’Brien, director comercial Ryanair, planul transportatorului low-cost este să-și extindă rapid operațiunile de la această bază (a 9-a din Germania și a 85-a din Europa).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

2 Comentarii

  1. RYANAIR pe profit în H1 2016

    […] aeroporturile principale, nu doar pe cele secundare. O demonstrație de forță pe acest subiect, anunțarea bazei Ryanair de la Frankfurt Am Main (FRA). Și 2016 încă nu s-a încheiat, urmând să fie inaugurate noi baze și rute, dar și creșterea […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
tenerife-wizz
A fost inaugurată ruta București – Tenerife Sud cu Wizz Air

Astăzi, 2 noiembrie 2016, Wizz Air a operat primul zbor de la București la Tenerife. 151 de pasageri au fost...

Închide