Inaugurarea rutei Tg Mures - Baden-Baden cu Wizz Air

Inaugurarea rutei Tg Mures - Baden-Baden cu Wizz Air

Inaugurarea rutei Târgu Mureş – Karlsruhe/Baden-Baden cu Wizz Air

Oferta Vila Camelia

Wizz Air a operat astăzi primul zbor de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din orașul transilvănean și din România către regiunea balneară din Germania. Începând cu săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori/săptămână, lunea și vinerea.

Targu-Mures-Wizz-Air

Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa. Această destinație s-a dovedit foarte căutată de către clienții din Transilvania, 122 de călători alegând oportunitatea de a vizita acest oraș cu primul zbor WIZZ. Zborul retur a avut 158 de pasageri.

Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinație WIZZ din Germania de la Târgu Mureș după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen și Dortmund. Aceasta extinde suprafața geografică accesibilă prin intermediul rețelei WIZZ Air călătorilor români. Biletele pentru zborurile de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden sunt accesibile pe wizzair.com la tarife începând de la 109 RON/segment.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
blue air
Blue Air a reprogramat zborurile Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti, din 23 martie 2016

Update 23.03.2016, 13:00: Ţinând cont de faptul că Aeroportul Bruxelles Zaventem este în continuare închis şi astăzi, compania Blue Air...

Închide