Roma Ciampino – Chişinău şi Veneţia Treviso – Chişinău cu Wizz Air, din 24 septembrie 2013

0 751

Wizz Air intră pe piaţa din Republica Moldova. Începând cu 24 septembrie 2013, operatorul low-cost va opera zboruri între Roma Ciampino – Chişinău şi Veneţia Treviso – Chişinău, în zilele de marţi şi sâmbătă. Preţurile vor porni de la 19.99 EUR pentru membrii WIZZ Discount Club şi de la 29.99 EUR pentru cei care nu sunt în WIZZ Discount Club.

venetia_chisinau_wizzair

roma_chisinau_wizzair

Traficul aerian moldovenesc a avut o creştere constantă şi va beneficia de tarifele accesibile pentru a atrage şi mai mulţi pasageri. Moldova are relaţii comerciale principale cu Europa de Vest unde mulţi moldoveni şi lucrează. Turiştii, oamenii de afaceri şi Diaspora Moldovenească vor aprecia accesul la servicii aeriene accesibile între Moldova şi Europa de Vest.

Gyorgy Abran, Director Comercial Wizz Air a declarat astăzi în Bruxelles:

„Wizz Air este încântată să ureze bun venit Moldovei în lista ţărilor care beneficiază de tarifele noastre încredibile. Acordul European Open Skies are ca efect competiţia prietenoasă şi salutăm alăturarea Moldovei la spaţiul aerian comun, ceea ce va conduce la o creştere a numărului de pasageri şi de turişti. Wizz Air se angajează să ofere servicii low fare moldovenilor şi celor care îi vizitează şi estimăm să transportăm peste 60.000 de pasageri pe cele două rute din Chişinău spre Italia. Turiştii, familiile, companiile salută acest anunţ şi vor contribui la crearea locurilor de muncă şi la creşterea turismului în Moldova”.

În cadrul unei vizite la Bruxelles, Primul Ministru al Republicii Moldova, Dl. Iurie Leancă a declarat:

“Anul trecut în luna iunie Moldova şi Uniunea Europeană au semnat acordul de acces la spaţiul aerian comun. Astăzi marcăm un moment simbolic în Bruxelles, Wizz Air, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa a anunţat deschiderea primelor două zboruri din Chişinău spre Roma şi Veneţia. Cu siguranţă este o veste foarte bună pentru comunitatea noastră care locuieşte în Italia. Felicităm Wizz Air pentru acest pas important şi sperăm să întâmpinăm şi alte noi rute din Chişinău. Sper că următoarea să fie Bruxelles”

.

Leave A Reply

Your email address will not be published.