Restaurarea aeronavei DC-3 (PP-ANU) (imagini înainte și după)

Restaurarea aeronavei DC-3 (PP-ANU) (imagini înainte și după)

Restaurarea aeronavei DC-3 (PP-ANU) (imagini înainte și după)

Oferta Vila Camelia

Aeronava Douglas DC-3 (PP-ANU) a fost restaurată. Și până la finalul lunii august, avionul va putea fi vizitat de public. Este pe bulevardul Laçador, în Porto Alegre. Mai jos aveți o serie de imagini cu aeronava, înainte și după restaurare.

Avionul apartine Muzeului Varig, care a fost închis din anul 2005. Mai bine de un deceniu, aeronava a fost abandonată pe un teren de lângă muzeu. Se spune că DC-3 (PP-ANU) este primul avion construită de Douglas. Astfel, a trezit interesul multor oameni și companii.

Istoria aeronavei Douglas DC-3 (PP-ANU) începe în 1936, alături de American Airlines. Până a ajuns în Brazilia, la Real Aerovias (și apoi cumpărată de Varig), aeronava a zburat sub culorile a mai multor companii aeriene.

DC-3 a fost un avion de succes. În 1940, peste 90% dintre zborurile din SUA erau operate cu aeronave DC-3. Acestea erau echipate cu 2 motoare Pratt & Whitney cu 14 cilindri. Viteza de croazieră era de 270 km/h, iar autonomia de până la 9 ore. Capacitatea de transport era de 32 de pasageri.

DC-3 (PP-ANU) înainte de restaurare

DC-3-PP-ANU-3

DC-3-PP-ANU-2

DC-3-PP-ANU-1

DC-3-PP-ANU

DC-3 (PP-ANU) după restaurare

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare-1

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare-2

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare

DC-3-PP-ANU-dupa-restaurare-3

(Photo by POA Spotter)

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
promotie-bagaj-cala-wizz-air
[Oferta Wizz Air] 33% reducere la tarifele bagajelor de cală

Wizz Air a lansat astăzi o promoție de 3 zile pentru toate bagajele de cală pre-achiziționate, rezervate pe wizzair.com, sau...

Închide