Restaurantul Lily Airways pregătit să-și primească clienții la bord

0 137

În primăvara acestui an, am publicat câteva imagini cu aeronava Boeing 737-400 (PK-YVO). Aceasta a fost transportată până în centrul oraşului Wuhan, provincia Hubei, China, și transformată într-un frumos restaurant.

Restaurantul Lily Airways

Doriți un prânz inedit? Astăzi vă vom povesti mai multe despre restaurantul Lily Airways, care și-a deschis porțile săptămâna trecută.
lily-airways-restaurant

Circuite exotice

lily-airways-restaurant-1

Proprietarul Li Yang, un bogat om de afaceri, a declarat că l-a costat aproximativ 3,9 milioane de lire pentru a cumpăra, a transporta și pentru a redecora întregul Boeing. Avionul are 28 de ani și a aparținut operatorului aerian Batavia Air, Indonezia. A durat 5 luni transportarea aeronavei până la punctul de destinație. A fost demontat și încărcat în 70 de containere pentru a putea fi transportat în China. Nu a fost deloc ușor, cu atât mai mult cu cât operațiunea a fost unică. Inclusiv formalitățile vamale și actele necesare au fost o premieră pentru China.

Li Yang a menționat că a investit foarte mult și în bucătari. La bordul Lily Airways se pot servi meniuri fine, pregătite pentru toate gusturile. Prețul mediu al unui meniu va fi de aproximativ 30 de lire. Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri.

lily-airways-restaurant-3

lily-airways-restaurant-4

Servirea la bord se face prin tradiționalul cărucior, care este văzut frecvent la bordurile aeronavelor comerciale. Echipajul de cabină a fost și el atent selecționat, conform standardelor aeronautice. De remarcat și faptul că accesul la bord se face prin pasarela de îmbarcare.

lily-airways-restaurant-5

Ideea lui Li Yang s-a născut în timpul unei călătorii în Suedia, unde a putut vedea un avion transformat în hotel. La întoarcerea sa din călătorie, a început să caute avionul potrivit pentru planul său. Astăzi, Lily Airways oferă o experiență unică pentru orice pasionat de aviație.

Photo by aeroin.net

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
cluj-istanbul-turkish-airlines-1-septembrie
[Oferta Turkish Airlines] Cluj – Delhi de la 438 EURO, Cluj – Beijing de la 470 EURO

Începând cu 1 septembrie 2016, Turkish Airlines a început operarea rutei Cluj – Istanbul. Sunt patru zboruri săptămânale, în zilele...

Închide