(P) Răsfăț în 2: Valentine’s Day la Hotel Unirea

0 700

Luna februarie este recunoscută popular ca ”Faurar” sau ”luna lupilor”. Dar de câțiva ani, este recunoscută și ca luna dragostei. Cu cele 2 sărbători dedicate iubirii, Valentine’s Day (14 februarie) și Dragobetele (24 februarie), luna februarie își merită denumirea cupidoniană.

În mod evident, nu avem nevoie de zile speciale pentru a ne exprima dragostea față de persoana iubită. Însă niciodată nu e prea mult să-i arătăm iubirea. Fiecare iubește în felul său. Unii mai mult, alții mai puțin.

cina-restaurant-panoramic-unirea

Oferte pachete iunie

Valentine’s Day la Hotel Unirea

Dacă tot sunt cele 2 sărbători dedicate inimioarelor, să profităm de ele și de ofertele apărute în jurul acestora și să ne exprimăm iubirea.

Pentru un răsfăț de vis în 2, Hotel Unirea a pregătit un pachet inedit: Răsfăț în 2 All Inclusive Valentine’s Day. Acesta cuprinde: 2 nopți cazare în cameră dublă; Cină romantică la Restaurant Panoramic pentru 2 persoane; Răsfăț în 2 la SPA (acces la SPA, servire cu șampanie și ciocolată, masaj cu pietre calde pentru spate); Parcare gratuită; Mic dejun savuros.

Dacă nu sunteți din IAȘI, noi vă oferim și 10 motive pentru un City Break în capitala regiunii Moldova. Noi mergem anual la IAȘI și încă mai avem multe locuri și povești frumoase de descoperit.

Dacă sunteți din IAȘI, puteți să profitați de oferta Valentine’s Day by night, care cuprinde: răsfăț în 2 la SPA (acces la SPA, servire cu șampanie și ciocolată, masaj cu pietre calde pentru spate) și cina romantică la restaurant Panoramic.

Iubiți-vă mult!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
boeing-787-noul-livery-air-canada-landing
Primul Boeing 787-8 în noul livery Air Canada, în zbor (Video)

Pe 9 februarie, în cadrul a trei evenimente petrecute simultan în Canada, Air Canada a prezentat noul livery pentru aeronave....

Închide