Qatar Airways preia 10% din LATAM Airlines Group

Qatar Airways preia 10% din LATAM Airlines Group

Qatar Airways preia 10% din LATAM Airlines Group

Oferta Vila Camelia

Pe 12 iulie 2016, Qatar Airways și LATAM Airlines Group au încheiat un acord. În urma acestui parteneriat, Qatar Airways preia 10% din LATAM Airlines Group prin majorare de capital.

Qatar Airways, 10% din LATAM Airlines Group

Qatar-Airways-LATAM

Latam Airlines Group va organiza o Adunare Generală Extraordinară până pe 2 septembrie 2016 și se propune o majorare de capital în valoare de 613 milioane dolari. Se vor emite noi acțiuni la un preț de 10 dolari pe actiune.

Directorii celor două companii aeriene, membre oneworld, au făcut acest anunț în cadrul Farnborough International Air Show 2016. Acordul a fost semnat de Akbar Al Baker, Group Chief Executive Qatar Airways și Enrique Cueto, CEO LATAM Airlines Group. Se așteaptă ca acest acord să fie finalizat în Q4 2016.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Brussels-Airlines-Tomorrowland-party
Brussels Airlines se pregătește de Tomorrowland 2016

Pentru al 5-lea an consecutiv, Brussels Airlines se pregătește de Tomorrowland 2016. A programat 108 zboruri pentru mii de fani...

Închide