Probleme la motoarele CFM International LEAP-1B de la aeronavele Boeing 737 MAX

În urma unor probleme depistate la motoarele CFM International LEAP-1B, Boeing a decis să stopeze zborurile de test cu aeronavele 737 MAX.

0 734

Zilele acestea, Boeing trece printr-o perioadă mai dificilă cu programul de testare la aeronavele Boeing 737 MAX. În urma unor probleme depistate la motoarele CFM International LEAP-1B, Boeing a decis să rețină temporar la sol toate avioanele 737 MAX.

Probleme la motoarele CFM International LEAP-1B

Tehnicienii au descoperit probleme de fabricație la discurile turbinei de joasă presiune. La scurt timp după raportarea acestor probleme la motoarele LEAP1-B, acțiunile Boeing au scăzut cu 3% la bursă.

Pensiunea Iara

Boeing-737-MAX-First-Flight

În ciuda problemelor întâmpinate, Boeing speră să livreze prima aeronavă conform planului. Malindo Air este clientul de lansare pentru noua generație de aeronave 737 MAX 8.

Până în prezent, motoarele LEAP-1B au acumulat aproximativ 2000 de ore de zbor pe avioanele 737 MAX 8. Luna trecută, motorul LEAP-1B a fost certificat ETOPS 180.

hotel unirea

CFM International a declarat că modelul LEAP-1A, care echipează noile aeronave Airbus A320neo, nu are probleme de structură și funcționalitate.

avion+cazare litoral Romania

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Două titluri GUINNESS WORLD RECORDS pentru Westjet

Westjet, compania aeriană low-cost din Canada, ne surprinde mereu cu inovațiile în materie de marketing și campanii frumoase. Cea mai...

Închide