Primul Embraer E175+ pentru KLM Cityhopper

Primul Embraer E175+ pentru KLM Cityhopper

Primul Embraer E175+ pentru KLM Cityhopper

Oferta Vila Camelia

Pe 18 martie 2016, KLM a recepţionat primul Embraer E175 din flotă, aeronavă alocată subsidiarei KLM Cityhopper. Noul avion va permite companiei olandeze de a-şi eficientiza operaţiunile pe zborurile scurte şi medii. Faţă de modelul anterior E175, noul E175+ vine cu îmbunătăţiri tehnice şi cu performanţele aerodinamice crescute. Consumul de carburant este mai mic cu 6.4% comparativ cu modelul similar din generaţia mai veche.

Embraer_E175_KLM_Cityhopper

Până în 2018, KLM Cityhopper va avea o flotă formată din 17 aeronave Embraer E175+ şi 30 de avioane Embraer E190, formând astfel cea mai mare flotă Embraer din Europa. Simultan cu sosirea noilor aeronave, KLM Cityhopper va elimina din flotă actualele Fokker 70.

Embraer_E175_KLM_Cityhopper

Prin uniformizarea flotei, KLM Cityhopper va reduce cheltuielile cu personalul navigant. Embraer E175+ şi Embraer E190 au cockpit-urile identice, ceea ce înseamnă că piloţii nu au nevoie de pregătiri speciale. Interioarele celor 2 modele sunt configurate la fel, singura diferenţă stând în capacitatea de transport. Embraer E175+ poate transporta 88 de pasageri, iar Embraer E190 poate transporta până la 100 de pasageri.

Embraer_E175_KLM_Cityhopper

La 27 martie 2016, primul zbor comercial a fost operat pe ruta Amsterdam – Stavanger. Iar în viitorul apropiat aeronava va zbura şi spre Bruxelles, Ålesund, Torp Sandefjord, Torino şi Manchester. Pe măsură ce noile Embraer E175+ vor intra în flotă, acestea vor acoperi toate destinaţiile europene operate de KLM Cityhopper.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
blue-air-bucuresti-hamburg
Zbor inaugural: Blue Air a aterizat la Hamburg

Pe 29 martie 2016, Blue Air mai marchează o rută în portofoliu: Bucureşti - Hamburg. Blue Air îşi consolidează baza...

Închide