Primul Embraer 195 Austrian Airlines a decolat spre Stuttgart

0 126

Aşa cum vă anunţam pe 6 decembrie 2015, Austrian Airlines vinde flota de aeronave Fokker şi le înlocuieşte cu avioane de tipul Embraer 195. Această schimbare ţine de planul de modernizare şi întinerire a flotei.

Primul Embraer 195 Austrian Airlines

Embraer-195-OE-LWD-Austrian-Airlines-1

Circuite exotice

Noile aeronave Embraer vor opera zboruri scurte şi medii, spre destinaţii din Europa Centrală şi de Est, cum ar fi: Belgrad, Varşovia şi Tirana, dar şi spre Hamburg, Salonic şi multe altele.

Primul Embraer 195 Austrian Airlines (OE-LWD), care a fost botezat „Central Europe”, a decolat pe 4 ianuarie 2016. A operat zborul OS177, pe ruta Viena 07:46-08:46 Stuttgart. Este primul din cele 17 avioane Embraer programate să intre în flota Austrian Airlines până la finalul lui 2017. Aeronavele Embraer sunt configurate să transporte 120 de pasageri, într-o configurare 2-2 cu mai mult spaţiu. Media de vârstă este de 4 ani, iar avioanele vin de la Lufthansa CityLine.

Schimbarea tipului de avion necesită şi personal instruit. Sunt pregătiţi 200 de piloți și 600 de însoțitori de zbor pentru acest tip de aeronavă, personalul necesar pentru cele 17 avioane Embraer 195. În plus, peste 80 de tehnicieni de la Austrian Technik trebui să încheie un curs special şi să obţină calificările tehnice și certificarea oficială pentru a efectua lucrările de întreținere și reparații pe avioane Embraer. Nu este exclus ca aceste aeronave să zboare şi spre destinaţiile din România.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Istanbul – Antananarivo şi Port Louis cu Turkish Airlines, din 15 decembrie 2015

Turkish Airlines, operatorul aerian cu cea mai mare reţea de destinaţii, continuă expansiunea. Finalul de an 2015 a adus două...

Închide