Primul Bombardier CS100 SWISS în serviciul comercial

Primul Bombardier CS100 SWISS în serviciul comercial

Primul Bombardier CS100 SWISS în serviciul comercial

Oferta Vila Camelia

Pe 15 iulie 2016, primul Bombardier CS100 SWISS a intrat în serviciul comercial. În urma unei ceremonii de inaugurare, CS100 SWISS a decolat în zborul LX638, care leagă Zurich de capitala Franței.

Bombardier CS100 SWISS

Bombardier-CS100-SWISS

Noul model de aeronavă, supranumit și „whisperjet” pentru emisiile reduse, a deschis o nouă etapă pentru transportatorul aerian elvețian. Noile aeronave Bombardier CS100 vor înlocui treptat vechile modele British Aerospace Avro 146-RJ100, până în iulie 2017.

Bombardier-CS100-SWISS

SWISS a comandat 30 de aeronave din familia Bombardier CS: 15 x CS100 și 15 x CS300. În timp, SWISS va împrospăta flota pentru zborurile scurte și medii, înlocuind și alte modele de aeronave.

Bombardier-CS100-SWISS

Paris, Manchester, Praga și Budapesta sunt primele destinații onorate cu aeronave Bombardier CS100. Din august, se vor alătura destinațiile Varșovia și Bruxelles. Nisa, Stuttgart, Hanovra, Milano, Florența și București, din septembrie.

Zurich-Bucuresti-CS100-SWISS

Vă reamintim că un Bombardier CS100 a operat un zbor test la București. Oficial, CS100 SWISS va veni pe 11 septembrie la București.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Aviro-Air
Aviro Air, o nouă companie aeriană de curse charter

Recent, pe piaţa românească s-a lansat o nouă companie aeriană specializată pe curse charter: Aviro Air. Aceasta vine într-un context...

Închide