Primul Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways a fost livrat

Primul Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways a fost livrat

Primul Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways a fost livrat

Oferta Vila Camelia

Astăzi, 31 august 2016, primul Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways a fost livrat. Operatorul național al Republicii Uzbekistan a devenit al 66-lea transportator aerian cu Dreamliner în flotă.

Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways

„Livrarea primului Dreamliner marcheaza un capitol nou și interesant în relația noastră de lungă durată cu Boeing, care a început în 1996”, a declarat Valerii Tyan, director general Uzbekistan Airways.

Boeing 787 Uzbekistan Airways

Noua aeronavă Boeing se va alătura flotei Uzbekistan Airways, care este formată din 34 de avioane, inclusiv 9 x Boeing 767 și 6 x Boeing 757. De la hub-ul din Aeroportul International Tashkent, Uzbekistan Airways zboară spre 50 de destinații interne și internaționale.

Zborul de livrare al primului Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways va transporta ajutoare umanitare pentru spitale, maternități, centre de reabilitare și orfelinate. Boeing și Uzbekistan Airways au parteneriat cu AmeriCares și vor opera împreună mai multe zboruri umanitare.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
joe sutter
A murit Joe Sutter, tatăl aeronavei Boeing 747 (1921-2016)

În dimineața zilei de 30 august 2016, aviația mondială a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni din industrie. A...

Închide