Primul Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways a fost livrat

0 122

Astăzi, 31 august 2016, primul Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways a fost livrat. Operatorul național al Republicii Uzbekistan a devenit al 66-lea transportator aerian cu Dreamliner în flotă.

Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways

„Livrarea primului Dreamliner marcheaza un capitol nou și interesant în relația noastră de lungă durată cu Boeing, care a început în 1996”, a declarat Valerii Tyan, director general Uzbekistan Airways.

Boeing 787 Uzbekistan Airways

Noua aeronavă Boeing se va alătura flotei Uzbekistan Airways, care este formată din 34 de avioane, inclusiv 9 x Boeing 767 și 6 x Boeing 757. De la hub-ul din Aeroportul International Tashkent, Uzbekistan Airways zboară spre 50 de destinații interne și internaționale.

Zborul de livrare al primului Boeing 787 Dreamliner Uzbekistan Airways va transporta ajutoare umanitare pentru spitale, maternități, centre de reabilitare și orfelinate. Boeing și Uzbekistan Airways au parteneriat cu AmeriCares și vor opera împreună mai multe zboruri umanitare.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
joe sutter
A murit Joe Sutter, tatăl aeronavei Boeing 747 (1921-2016)

În dimineața zilei de 30 august 2016, aviația mondială a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni din industrie. A...

Închide