Primul Airbus A350 XWB Thai Airways este pregătit de teste

Primul Airbus A350 XWB Thai Airways este pregătit de teste

Primul Airbus A350 XWB Thai Airways este pregătit de teste

Oferta Vila Camelia

Primul Airbus A350 XWB Thai Airways International (THAI) este pregătit de testele la sol şi în zbor. A primit motoarele şi a fost instalat mobilierul de cabină la linia de asamblare finală Airbus din Toulouse. Primul Airbus A350-900 Thai este programat pentru livrare în trimestrul 3 al acestui an.

Airbus A350 XWB Thai Airways

Airbus A350 XWB Thai Airways

Noul avion A350 XWB este preferat de companiile aeriene din Asia-Pacific, fiind înregistrate comenzi pentru 267 de unităţi. După cum am mai scris, noul avion widebody de la Airbus vine cu un plus de confort pentru pasageri, dar şi cu un nivel de eficienţă foarte bun pentru companiile aeriene.

Thai Airways a comandat 12 aeronave Airbus A350-900 XWB. Acestea sunt configurate în 2 clase: 32 de locuri la Business Class şi 289 locuri la Economy Class.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
bilete-avion
Biletele de avion, cele mai căutate în online

Conform unui studiu realizat de compania de consultanță GfK România, turiștii români, care aleg să își rezerve online călătoriile, caută...

Închide