Primul Airbus A350 XWB Thai Airways este pregătit de teste

0 105

Primul Airbus A350 XWB Thai Airways International (THAI) este pregătit de testele la sol şi în zbor. A primit motoarele şi a fost instalat mobilierul de cabină la linia de asamblare finală Airbus din Toulouse. Primul Airbus A350-900 Thai este programat pentru livrare în trimestrul 3 al acestui an.

Airbus A350 XWB Thai Airways

Airbus A350 XWB Thai Airways

Circuite exotice

Noul avion A350 XWB este preferat de companiile aeriene din Asia-Pacific, fiind înregistrate comenzi pentru 267 de unităţi. După cum am mai scris, noul avion widebody de la Airbus vine cu un plus de confort pentru pasageri, dar şi cu un nivel de eficienţă foarte bun pentru companiile aeriene.

Thai Airways a comandat 12 aeronave Airbus A350-900 XWB. Acestea sunt configurate în 2 clase: 32 de locuri la Business Class şi 289 locuri la Economy Class.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
bilete-avion
Biletele de avion, cele mai căutate în online

Conform unui studiu realizat de compania de consultanță GfK România, turiștii români, care aleg să își rezerve online călătoriile, caută...

Închide