Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines a fost vopsit

0 97

Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines a fost vopsit, operaţiune care a avut loc la baza Airbus din Toulouse. Aeronava este pregătită pentru a primi motoarele şi mobilierul de cabină, apoi va începe testele la sol şi în aer. Livrarea este programată pentru primul trimestru din 2016.

Singapore Airlines a comandat 67 de avioane A350 XWB, dintre care 7 vor fi Airbus A350-900ULR (Ultra-Long Range). Le va folosi pe rute lungi spre Europa, pe rutele foarte lungi spre Statele Unite, dar şi pe rute regionale.

Primul Airbus A350-900 Singapore Airlines va zbura spre Amsterdam-Schiphol, iar zborurile de formare pentru echipaje vor fi spre Jakarta și Kuala Lumpur.

Circuite exotice

Singapore Airlines va fi a cincea companie din lume cu Airbus A350 în flotă, după Qatar Airways (client de lansare), Vietnam Airlines, Finnair și în curând TAM Airlines. Aeroportul din Singapore deserveşte aeronavele A350-900 Qatar Airways şi Finnair.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Trafic în creştere la Aeroportul Internaţional Timişoara!

În primele nouă luni ale anului 2015, a fost înregistrată o creştere a numărului de pasageri cu 32%, comparativ cu...

Închide