Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines a fost vopsit

Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines a fost vopsit

Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines a fost vopsit

Oferta Vila Camelia

Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines a fost vopsit, operaţiune care a avut loc la baza Airbus din Toulouse. Aeronava este pregătită pentru a primi motoarele şi mobilierul de cabină, apoi va începe testele la sol şi în aer. Livrarea este programată pentru primul trimestru din 2016.

Singapore Airlines a comandat 67 de avioane A350 XWB, dintre care 7 vor fi Airbus A350-900ULR (Ultra-Long Range). Le va folosi pe rute lungi spre Europa, pe rutele foarte lungi spre Statele Unite, dar şi pe rute regionale.

Primul Airbus A350-900 Singapore Airlines va zbura spre Amsterdam-Schiphol, iar zborurile de formare pentru echipaje vor fi spre Jakarta și Kuala Lumpur.

Singapore Airlines va fi a cincea companie din lume cu Airbus A350 în flotă, după Qatar Airways (client de lansare), Vietnam Airlines, Finnair și în curând TAM Airlines. Aeroportul din Singapore deserveşte aeronavele A350-900 Qatar Airways şi Finnair.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
aeroport_timisoara_traian_vuia
Trafic în creştere la Aeroportul Internaţional Timişoara!

În primele nouă luni ale anului 2015, a fost înregistrată o creştere a numărului de pasageri cu 32%, comparativ cu...

Închide