Primul Airbus A350 XWB China Airlines pe linia de asamblare de la Toulouse

0 83

Primul Airbus A350-900 XWB China Airlines prinde contur la Final Assembly Line (FAL) – Toulouse, Franţa. Asamblarea principalelor componente se face conform planului. În prima fază se montează aripile, ampenajul vertical, apoi se trece în faza următoare unde se va finaliza asamblarea şi se va vor face testele la sol a sistemelor mecanice, electrice şi avionica. În ultima fază, primul Airbus A350 XWB China Airlines va primi interiorul.

A350_XWB_China_Airlines_02

China Airlines va recepţiona această aeronavă în trimestrul 3 al acestui an. Cu siguranţă vom reveni cu un articol dedicat. Operatorul chinez a comandat 14 avioane Airbus A350-900 XWB, acestea urmând a fi folosite pe rutele lungi, spre destinaţii din Europa, Statele Unite şi Australia, dar şi pe rutele regionale mai aglomerate. În prezent, China Airlines opereaza 24 de aeronave A330 și 6 din familia A340 pentru zborurile lung-curier şi regionale.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Ryanair
Bucureşti – Bruxelles cu Ryanair: modificări orar în sezonul de iarnă 2016/2017

Cristian, colegul nostru cu mâini magice, a sesizat noile modificări pentru ruta Bucureşti - Bruxelles operată de Ryanair. În sezonul...

Închide