Primul Airbus A330 Tibet Airlines a fost livrat

Primul Airbus A330 Tibet Airlines a fost livrat

Primul Airbus A330 Tibet Airlines a fost livrat

Oferta Vila Camelia

Primul Airbus A330 Tibet Airlines a fost livrat. Aeronava Airbus A330-200, versiunea de 242 tone MTOW (tonne maximum take-off-weight) a fost livrată de la baza Airbus din Toulouse, Franța.

Airbus A330 Tibet Airlines

Pe 30 iunie 2016, primul avion widebody din flota Tibet Airlines a aterizat la Lhasa, baza operatorului tibetan. Este configurat în 3 clase: 12 locuri la business, 32 locuri la premium economy și 235 locuri la economy.

tibet-airlines-airbus-a330-200

În prezent, Tibet Airlines operează o flotă formată din 16 avioane: 4 x A319 și 2 x A320. Compania este renumită pentru operațiunile sale la mare altitudine. Baza de operare este la aeroportul din Lhasa, care se află la peste 3.500 de metri altitudine.

Datorită performanțelor dezvoltate de aeronavele Airbus, Tibet Airlines a putut opera zboruri între Tibet și orașe ca Beijing și Shanghai. Airbus A330 este primul widebody echipat corespunzător cu Required Navigation Performance with Authorisation Required (RNP-AR). Este singurul avion widebody de pasageri care zboară peste cerul Tibetului.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
extra-christmas-flights-ryanair
Ryanair, 4500 de zboruri suplimentare în perioada Crăciunului

Oamenii gospodari își fac vara sanie și iarna car. A început numărătoarea inversă până la Crăciun. Cu acest prilej, Ryanair...

Închide