Primul Airbus A330 Tibet Airlines a fost livrat

0 149

Primul Airbus A330 Tibet Airlines a fost livrat. Aeronava Airbus A330-200, versiunea de 242 tone MTOW (tonne maximum take-off-weight) a fost livrată de la baza Airbus din Toulouse, Franța.

Airbus A330 Tibet Airlines

Pe 30 iunie 2016, primul avion widebody din flota Tibet Airlines a aterizat la Lhasa, baza operatorului tibetan. Este configurat în 3 clase: 12 locuri la business, 32 locuri la premium economy și 235 locuri la economy.

Oferte pachete iunie

tibet-airlines-airbus-a330-200

În prezent, Tibet Airlines operează o flotă formată din 16 avioane: 4 x A319 și 2 x A320. Compania este renumită pentru operațiunile sale la mare altitudine. Baza de operare este la aeroportul din Lhasa, care se află la peste 3.500 de metri altitudine.

Datorită performanțelor dezvoltate de aeronavele Airbus, Tibet Airlines a putut opera zboruri între Tibet și orașe ca Beijing și Shanghai. Airbus A330 este primul widebody echipat corespunzător cu Required Navigation Performance with Authorisation Required (RNP-AR). Este singurul avion widebody de pasageri care zboară peste cerul Tibetului.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
extra-christmas-flights-ryanair
Ryanair, 4500 de zboruri suplimentare în perioada Crăciunului

Oamenii gospodari își fac vara sanie și iarna car. A început numărătoarea inversă până la Crăciun. Cu acest prilej, Ryanair...

Închide