Primul Airbus A330-200 Iran Air a fost vopsit și pregătit de livrare

Iran Air își modernizeaza flota!

0 497

După ridicarea restricțiilor comerciale, Iran Air a ieșit la cumpărat de aeronave noi. A plasat comenzi pentru 180 de avioane Airbus și Boeing, care vor fi livrate începând cu acest an.

Pe 11 ianuarie 2017, primul Airbus A321-200 Iran Air a fost livrat. Aeronava Airbus A321-200 este configurată în 2 clase și poate transporta până la 194 de pasageri: 12 locuri la Business Class și 182 de locuri la Economy Class. De menționat faptul că primul A321 Iran Air a fost inițial dedicat transportatorului Avianca Columbia.

Circuite exotice

Zilele trecute au apărut imagini cu un nou avion Iran Air. De data aceasta este vorba de un Airbus A330-200 (EP-IJA). Aeronava a fost fotografiată la Aeroportul Châteauroux-Centre „Marcel Dassault”. Are 2.5 ani și trebuia să ajungă în flota Avianca Brasil.

Photo by Belleli Manuel

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Etihad-Airways-Europa
Etihad și Lufthansa pregătesc o conferință comună

Conform unor informații apărute pe site-ul upinthesky.nl, oficialii Etihad Airways și Lufthansa pregătesc o conferință comună. Aceasta ar urma să...

Închide