Boeing 777-200ER pe Aeroportul International SIBIU

Boeing 777-200ER pe Aeroportul International SIBIU

PREMIERĂ: Boeing 777-200ER pe Aeroportul Internaţional SIBIU

Oferta Vila Camelia

Pe 16.06.2015, ora 9.00, pe Aeroportul Internaţional SIBIU va ateriza o aeronavă de tipul Boeing 777-200ER aparținând companiei Omni Air International. Aeronava, care va ateriza la SIBIU, desfășoară zboruri suport în cadrul unui exercițiu militar. Având în vedere premiera aterizării la nivelul Transilvaniei a unei aeronave de acest tip, aeroportul din SIBIU lansează invitația participării publicului şi a presei la acest eveniment.

Toți reprezentanții mass-media interesați vor trebui să fie prezenți la Aeroportul Internațional Sibiu (clădirea administrativă) până la ora 08:00, în data de 16 iunie 2015, în vederea efectuării controlului de securitate, după care vor fi însoțiți în zona media de reprezentanții aeroportului. Este obligatoriu deținerea documentului de identitate și/sau pașaportului, legitimația de jurnalist și dovada de acreditate a publicației pe care o reprezintă. Nu se admit întârzieri.

Pentru publicul sibian, administrația aeroportuară va facilita accesul într-o zonă delimitată la acest eveniment, situată în apropierea zonei de parcare.

(Foto: YouTube)

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Program BIAS 2015
Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2015 – #bias2015

Cel mai mare show aerian din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition - BIAS 2015 -...

Închide