Precizări zborul RO361 (București - Amsterdam) TAROM

Precizări zborul RO361 (București - Amsterdam) TAROM

Precizări zborul RO361 (București – Amsterdam) TAROM

Oferta Vila Camelia

În dimineața acestei zile, v-am înștiințat pe facebook despre ruta RO361, care a făcut cale întoarsă la București. TAROM a trimis și o precizare cu privire la acest zbor.

Cursa RO361, cu destinația Amsterdam, a decolat de pe aeroportul Henri Coanda la ora 9:00. Dupa 25 minute, echipajul a sesizat o indicație necorespunzătoare la bordul avionului si a luat decizia sa se intoarca la București, punand pe primul loc siguranța pasagerilor.

yr-bge-tarom-boeing-737-38j

FOTO: Björn Wylezich / planespotters.net

Aeronava de tip Boeing 737 a aterizat cu bine la Bucuresti, iar pasagerii au fost debarcați si sunt asistati de catre reprezentantii companiei. Acestia nu au fost nicio clipa in pericol. Pasagerii vor pleca spre Amsterdam cu o altă cursă TAROM, cu decolarea programata la ora 13:10

În ceea ce privește situația aeronavei, dupa verificari, tehnicienii au constatat ca a fost vorba de defectiune minora la instalația de climatizare. Un prieten AirlinesTravel.ro, care a fost la bordul acestui zbor, a precizat că în cabină mirosea a ceva încins.

Totul e bine când se termină cu bine!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
lamezia-terme
București – Lamezia Terme cu Wizz Air, din 26 martie 2017

Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută de la baza sa din București: București - Lamezia Terme. Cel mai...

Închide