Precizari TAROM cu privire la initiativa IATA

Precizari TAROM cu privire la initiativa IATA

Precizări TAROM cu privire la iniţiativa IATA legată de bagajele de cabină

Oferta Vila Camelia

Într-un comunicat de presă lansat pe 9 iunie, IATA (Asociația Internațională de Transport Aerian) a recomandat ca dimensiunile bagajelor de cabină să fie reduse la 55 x 35 x 20 cm.

TAROM va analiza şi va lua o decizie cu privire la recomandările IATA. Asociația Internațională de Transport Aerian a menţionat că propunerea nu este obligatorie, iar fiecare operator aerian este liber să ignore sau să o modifice. Pentru a putea fi implementată această propunere IATA, condiţia este ca un număr reprezentativ de companii membre să fie de acord cu aceasta şi să existe acceptul producătorilor de bagaje.

În prezent, ca pasager TAROM, aveţi dreptul de a transporta în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime). În cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip ATR 42 / ATR 72, bagajul transportat în cabină nu trebuie să depăşească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm (lungime x lăţime x înălţime). Aceste reglementari se aplică numai pe zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. Citiţi despre politica de bagaje aplicată la TAROM!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-787-9-Vietnam-Airlines-show
(Video) Boeing 787-9 Vietnam Airlines face show înainte de Paris Air Show 2015

Mai sunt câteva zile până când Paris Air Show 2015 îşi va deschide porţile, iar marii producători de aeroanve îşi...

Închide