Povestea ștrumfilor în Aeroportul Henri Coandă

0 84

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a continuat și în acest an tradiția celebrării zilei de 1 iunie, împreună cu sutele de copii ai angajaților și pasagerilor Aeroportului Henri Coandă. Astăzi, în aeroport, au răsunat râsetele copiilor entuziasmați de personajele din lumea de poveste a Ștrumfilor. Micuții s-au aruncat în piscina cu bile, au coborât prin toboganele gonflabile și s-au jucat cu baloane viu colorate.

Povestea strumfilor

Copii angajaților și pasagerilor au fost încântați de animatorii Papa Ștrumf, Ștrumfița și Gargamel, care le-au oferit tricouri inscripționate cu personaje ale desenului animat ”Ștrumfii”, brioșe albastre cu imagini de ștrumfi, popcorn, sandvișuri și sucuri.

Circuite exotice

Tradiția marcării Zilei Copilului în Aeroportul Internațional Henri Coandă a început în anul 2009, când a fost organizată Petrecerea Gărgărițelor, a urmat Aeroportul albinuțelor, a continuat cu Atacul Piraților și Eroi și Prințese, Broscuțele în aeroport, Povestea Fluturilor, fiecare dintre acestea fiind apreciate superlativ nu doar de către copii, ci chiar și de părinții acestora, pasageri sau angajați ai companiilor care își desfășoară activitatea pe aeroport.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus_A340_300_Lufthansa
Frankfurt – Cape Town cu Lufthansa, din 2 decembrie 2016

Sezonul de iarnă 2016 vine cu rute noi din partea operatorului Lufthansa. Pentru cei ce doresc să ajungă în Africa...

Închide