Povestea lui Vladuţ`s, un vampiraş prietenos şi dulce

1 99

În primăvara acestui an, l-am cunoscut pe Vladuţ`s. L-am îndrăgit de când i-am aflat povestea, dar ne-am împrietenit şi mai mult de când am descoperit cât de dulce şi aromat este. Vladuţ`s – micul conte este urmaş al temutului şi legendarului Conte Dracula. Deşi se trage dintr-o familie de vampiri cu renume la nivel mondial, el nu se aseamană cu nimic din ce aţi cunoscut până acum. Vladuţ`s este un vampiraş cu totul şi cu totul deosebit, iar mai jos aveţi povestea lui.

Din cercetările noastre, am aflat că Vladuţ`s are 2 anişori, dar a crescut repede şi frumos cât alţii în 7 ani. Vladuţ`s a cunoascut traiul bun şi confortabil al lumii moderne, inclusiv mijloacele de comunicare şi socializare. Nu trăieşte într-un castel vechi şi bântuit. Vladuţ`s deţine un castel renovat şi echipat cu cele mai noi tehnologii.

A fost şcolit şi educat la cele mai prestigioase universităţi, lucru ce a dus la transformări notabile asupra sa. Descoperind gustul dulciurilor, el şi-a pierdut complet apetitul pentru sange. În plus, fiind un vampiraş modern şi adaptat zilelor noastre, Vladuţ`s nu mai aprobă practicile violente ale stramoşilor săi, dulcele ajutându-l să îşi stăpânească vechile porniri primitive.

Circuite exotice

Drept urmare, îşi dedică tot timpul căutării unor lucruri senzaţionale şi a celor mai deosebite dulciuri, recomandându-le tuturor prietenilor. Gusturile lui fine şi elevate îl fac să fie un formator de opinie în materie de dulciuri.

Doriţi să-l cunoaşteţi? Pe Vladuţ`s îl găsiţi la Art&Craft Design, fiind marcă înregistrată. Iar gama de dulciuri recomandate cuprinde: turta dulce cu vanilie, scortisoara si ciocolata; caramele cu unt si sare; prune în ciocolată; biscuiţi cu cacao. Produsele delicioase sunt realizate dupĂ reţete tradiţionale, păstrând în acest fel valorile şi tradiţiile culinare româneşti. Aveţi încredere în Vladuţ`s şi încercaţi cele mai rafinate şi aromate dulciuri. Noi le-am încercat şi nu ne putem sătura!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. Art & Craft – artă şi suflet

    […] primăvara acestui an, am avut plăcere să-l descopăr pe Vladuţ, un vampiraş prietenos şi dulce. În acelaşi timp, i-am cunoscut şi pe cei ce i-au dat […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Glasgow-Bucuresti-Blue-Air
Bucureşti – Glasgow cu Blue Air, din 17 decembrie 2015. Vezi tarifele!

Vrei să vizitezi Scoţia, să vezi monstrul din Loch Ness, să asculţi barbaţi în kilt cântând la cimpoi? Acum ai...

Închide