Povestea fotografiei: Bucureştiul îngheţat fotografiat de la 12 000 metri!

Povestea fotografiei: Bucureştiul îngheţat fotografiat de la 12 000 metri!

Povestea fotografiei: Bucureştiul îngheţat fotografiat de la 12 000 metri!

Oferta Vila Camelia

Zilele acestea, am postat o imagine cu Bucureştiul îngheţat, un cadru superb surprins de la 12 000 de metri altitudine. Fotografia a ajuns la noi prin intermediul unui bun prieten. Însă am reuşit să găsim autorul real şi moral al acestui cadru.

#Bucurestiul inghetat vazut de la #FL390, dintr-o aeronava #Etihad! #bucharest #enjoyBucharest#Foto: o prietena http://airlinestravel.ro / Anca Gheorghe

Posted by Airlines Travel on Tuesday, January 19, 2016

Plecată departe de cei dragi şi cu dorinţa de a-şi urma visul de a călători în lumea mare, Anca Gheorghe a ajuns însoţitoare de bord la Etihad Airways. În zborurile sale, nu rateaza ocazia de a fotografia Bucurestiul şi Carpaţii mereu când traversează România. Aşa s-a întâmplat şi în ziua de 19 ianuarie, când a zburat pe ruta Manchester – Abu Dhabi. Aflată la FL390 – 11880 metri altitudine, în jurul orei 14:30, Anca a reuşit să surprindă Bucureştiul într-un cadru de poveste. Ne-a mărturisit că a făcut această fotografie pentru părinţi.

Anca are 23 de ani şi este la Etihad de 6 luni şi 9 zile, conform declaraţiei făcută chiar de ea. Îi place ceea ce face şi, după câteva ore de zbor şi un job solicitant, încă mai are puterea să zâmbească la sfârşitul zilei.

Noi îi dorim zboruri liniştite, cer senin şi să viziteze cât mai multe locuri minunate.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Promotie-TAROM-zboruri-interne
[Oferta TAROM] Tarif unic de 57 EURO pentru rutele interne

Pe 24 ianuarie 2016, TAROM sărbătoreşte 157 ani de la Unirea Principatelor Române şi vine cu tarif unic de 57...

Închide