Airlines Travel vă pune la dispoziţie, prin intermediul FlightStats, orarul zborurilor de pe Aeroportul Otopeni. Mai jos aveţi Plecări / Sosiri – Aeroportul Otopeni!
Informaţiile sunt orientative. Pentru detalii, nu ezitaţi să contactaţi Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni sau companiile aeriene.

Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni (IATA: OTP, ICAO: LROP) este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele două aeroporturi importante din București (celălalt este Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu Băneasa – închis pentru traficul regulat de pasageri). Aeroportul Otopeni este situat la 16,5 km nord de centrul Bucureştiului, în orașul Otopeni, județul Ilfov.

Decolari / Sosiri – Aeroportul Otopeni

Date de contact Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni

Compania Nationala „Aeroporturi Bucuresti” S.A.

Calea Bucurestilor nr. 224 E
Otopeni, judetul Ilfov
Cod postal 075150
Romania
Informatii aeroport: +4 021 204 1000; 201 4000
Fax: (021) 201 4990
e-mail: contact@bucharestairports.ro
web-site: www.otp-airport.ro
Telex: LROPRAYD
SITA: OTPAPXH
Cod OACI: LROP
Cod IATA: OTP

Toate informaţiile furnizate ca parte a acestui site au un caracter general şi nu constituie baza pentru luarea oricărei decizii.

AirlinesTravel depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar, corect şi concis toate informaţiile prezentate pe acest site, dar nu garantează acurateţea acestora. AirlinesTravel nu răspunde de modificările apărute în sistemul operaţional al aeroporturilor!