Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Planuri noi de dezvoltare pregătite de Aeroportul Iași pentru 2017

Aeroportul Iași își consolideaza imaginea de aeroport regional de succes!

0 1.053

Rezultatele sunt vizibile chiar din prima lună a acestui an. În ianuarie 2017, numărul pasagerilor care au tranzitat Aeroportul Iași a ajuns la 76.781. Creșterea este de 84% față de perioada similară a anului 2016, când s-au înregistrat 41.805 pasageri.

În plus, comparativ cu luna ianuarie a lui 2015, cifrele din ianuarie 2017 sunt mai mult decât triple. Rezultatele sunt îmbucurătoare, în condițiile în care prima perioadă din an este, de regulă, mai slabă pentru traficul aerian.

avioane-pasageri-platforma-iasi

Laponia

Aeroportul Iași pentru 2017

Anul trecut, numărul celor care au călătorit cu avionul de la/spre Iași a fost de 882.628, creșterea fiind de aproximativ 132% față de cea înregistrată în 2015. Aeroportul Iași își menține astfel locul pe podiumul aerporturilor regionale din țară, dupa Cluj și Timișoara. Targhetul pe 2017 este de 1,2 milioane de călători.

ASUS ZenFone 3 MAX

Toate investițiile făcute la Aeroportul Iași se reflectă acum în cifrele de trafic mereu în creștere, iar noile planuri de extindere privind infrastructura și conexiunea cu diverse zone ale Europei vor contribui la o evoluție a traficului de pasageri.

Creșterea fluxului de călători se datorează serviciilor de calitate pe care le oferă Aeroportul Iași pasagerilor și companiilor aeriene partenere, un rol important avându-l și infrastructura modernă. Noi le recomandăm să-și pună site-ul la punct, în special cu zona de informare zboruri.

Pensiunea Iara

În 2017, Aeroportul Iași va fi conectat cu 18 destinații externe și 5 interne, cursele fiind operate de patru companii diferite. Începând din vara acestui an, Aeroportul Iași își va îmbogăți portofoliul de rute cu trei orașe noi: Berlin (1 iunie 2017), Valencia (4 iunie 2017) și Constanța (19 iunie 2017). Din 3 iunie 2017, Blue Air va inaugura ruta Iași – Torino.

Reamintim că Aeroportul Iași este bază pentru trei companii aeriane: Wizz Air, Blue Air și TAROM.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
targul-de-turism-romania
Voucherele de vacanță stimulează turismul din România

Sejururile în România cumpărate anul trecut cu vouchere de vacanţă au totalizat aproximativ 10 milioane de euro, o sumă de...

Închide