Piloții au activat reversoarele înainte de aterizare la Londra Stansted

Este posibilă activarea reversoarelor la un Boeing 737-800 înainte de touchdown?

Zilele acestea au adus vânturi puternice în Europa de Vest. Am văzut numeroase aterizări în crosswind la Amsterdam, Londra, Berlin și Dublin, dar cazul prezentat mai jos este special.

Piloții au activat reversoarele înainte de aterizare

Piloții unei aeronave Boeing 737-800 Ryanair au activat reversoarele motoarelor înainte de touchdown (de momentul atingerii pistei). Avionul era în proces de aterizare pe crosswind la Londra Stansted.

Circuite exotice

Este pentru prima dată când văd această procedură, în astfel de condiții. Piloții au activat corect reversoarele? Voi ce credeți?

Conform imaginilor, aeronava a aterizat fără probleme în condiții de rafale puternice de vânt.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

  1. Adrian Eftimie says

    Boeing 737 CL/NG poate activa reversoarele de jet de la o altitudine de 10 Feet cu , conditia ca manetele de gaze sa fie la relanti (IDLE).
    La alte modele ca B777/787 fara semnal de avion pe sol, reversoarele nu se deschid. La aceste avioane reversoarele de jet au un sistem triplu de zavorare tocmai pentru a elimina orice posibilitate de deschidere in zbor.

    Adrian E.
    Tehnic aviatie, licenta activa : B737/B777/A320/A330

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A320-Brussels-Airlines-AMARE
Brussels Airlines și Tomorrowland au creat Amare ( Foto / Video)

Pe 23 februarie 2017, Brussels Airlines a prezentat noua aeronavă personalizată pentru Tomorrowland. Botezată Amare, aeronava va zbura timp de...

Închide