Pescara – Arad cu Air Vallée, de la 1 decembrie 2015

0 107

În urma unei sesizări venită de la Cristian Dumitru, un cititor fidel AirlinesTravel.ro, am verificat informaţiile cu privire la ruta Pescara – Arad cu Air Vallée. Conform datelor afişate pe site-ul transportatorului aerian, ruta Pescara – Arad ar urma să fie deschisă la 1 decembrie şi să fie operată până la final de martie. Vor fi două zboruri săptămânale, în zilele de marţi şi joi, iar tarifele sunt fixe – 69 EURO pe segment.

Fokker-50-Air-Vallee

Orarul zborurilor pe ruta Pescara – Arad cu Air Vallée

VK531: PSR 07:00 – 10:15 ARW
VK532: ARW 10:55 – 12:10 PSR

Circuite exotice

Air Vallée este o companie aeriană italiană, cu baza la Genoa (conform unor informaţii din wikipedia – pe site-ul lor nu e precizat). Operează zboruri charter şi zboruri regulate în Italia, dar şi spre Tirana. Deţine o flotă formată din 2 aeronave Fokker 50 (50 de locuri în configuraţia economy 2-2).

Ţinând cont că această companie nu are un trecut imaculat, am mari îndoieli cu privire la această rută. Gândul mă poartă la episodul 2012, când Air Vallée anunţase un plan ambiţios de extindere în România, cu zboruri de la Iaşi şi Bucureşti spre mai multe destinaţii din Italia şi chiar Franţa, însă toate rutele au fost anulate. În urma unei campanii agresive de marketing, au reuşit să vândă un număr important de bilete, dar pasagerii nu s-au mai putut bucura de ele şi nici nu au fost despăgubiţi. Poate au revenit la un plan de business mai solid şi nu vor repeta greşeala. Aşteptăm şi un răspuns de la autorităţile aeroportuare din Arad.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A310 TAROM
[Oferta TAROM] Bilete de la 99 EURO spre Belgrad / Istanbul / Chişinău / Roma

Luna aceasta, pe 18 septembrie, TAROM a sărbătorit 61 de ani de zboruri. A marcat momentul prin lansarea unei promoţii de...

Închide