Perth – Londra cu Boeing 787-9 Qantas, zboruri directe din martie 2018

1 803

Qantas, principalul transportator aerian din Australia, a anunțat ruta directă Perth – Londra. Începând cu martie 2018, zborurile vor fi operate cu aeronve Boeing 787-9 Dreamliner.

(P) Cauta cele mai avantajoase bilete de avion pe ruta București – Perth!

Pentru prima dată în istorie, Australia va fi conectată de Europa printr-o rută directă. În prezent, destinațiile din Australia sunt conectate de destinațiile din Europa prin hub-uri intermediare din Asia și Orientul Mijlociu.

Perth – Londra cu Boeing 787-9 Qantas

Circuite exotice

Când se va inaugura această rută, zborul operat va fi al 3-lea cel mai lung din lume. Distanța de 14498 kilometri va fi străbătută în aproximativ 17 ore (mai mult sau mai puțin în funcție de curenții de aer), fiind desemnată cea mai lungă distanță operată cu un Dreamliner.

Qantas va opera zborurile cu avioane Boeing 787-9 Dreamliner special configurate pentru zboruri foarte lungi. Aeronavele vor fi configurate în 3 clase (Business, Premium Economy și Economy) și vor putea transporta până la 236 de pasageri. Biletele de avion pentru zborurile Perth – Londra vor fi puse la vânzare începând cu aprilie 2017.

Zborul Perth – Londra va fi cel mai lung din rețeaua Qantas, urmat de zborul Sydney-Dallas (13730 kilometri) operat cu aeronave Airbus A380.

În 2015, Qantas a operat un zbor direct între Australia și Europa, dar a fost un zbor charter one-off operat între Perth și Istanbul. A fost folosit un avion de tipul Boeing 747-400.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
insotitori-de-bord-klm
KLM va recruta însoțitori de bord și piloți

În primele 6 luni ale anului 2017, KLM intenționează să recruteze peste 400 de însoțitori de bord (100 pentru KLM...

Închide