Pe 16 octombrie 2016, Airbus A380 Lufthansa la Sofia

Pe 16 octombrie 2016, Airbus A380 Lufthansa la Sofia

Pe 16 octombrie 2016, Airbus A380 Lufthansa la Sofia

Oferta Vila Camelia

Pe 16 octombrie 2016, Lufthansa va opera un zbor comercial cu Airbus A380 la Sofia. Cea mai mare aeronavă de pasageri va ateriza pentru prima dată pe aeroportul din capitala Bulgariei. Va opera zborul Frankfurt – Sofia, aterizarea în Bulgaria fiind programată pentru ora prânzului.

airbus-a380-800-lufthansa-frankfurt-germany

Airbus A380 Lufthansa la Sofia

Aeronava va poposi câteva ore pe Aeroportul International Sofia, timp în care mai mulți politicieni, jurnașiști și pasageri o vor putea vizita.

Cei interesați să fotografieze aeronava Airbus A380 Lufthansa, o vor putea face de la aeroport sau din diferite puncte din jurul orașului și al aeroportului. Întregul eveniment va avea loc în colaborare cu Lufthansa Technik și Aeroportul din Sofia. Are menirea de a promova zborurile Lufthansa operate cu superjumbo.

Senior First Officer Mario Bakalov, singurul pilot bulgar certificat pe aeronavele A380 Lufthansa, va fi în cockpitul aeronavei pe acest zbor special.

Așteptăm fotografiile voastre!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
boeing-787-9-aeromexico-quetzalcoatl
Boeing 787-9 Aeromexico în livery Quetzalcoatl

La începutul lunii septembrie, Aeromexico a prezentat aeronava Boeing 787-9 Dreamliner în livery Quetzalcoatl. Avionul înmatriculat XA-ADL vine cu motive...

Închide