(Video) #Orangepride: KLM promovează Olanda

(Video) #Orangepride: KLM promovează Olanda

(Video) #Orangepride: KLM promovează Olanda

Oferta Vila Camelia

Pe 14 iunie, KLM a prezentat aeronava Boeing 777-300ER (PH-BVA) în livery #Orangepride. Albastrul KLM a fost combinat cu portocaliul reprezentativ al Olandei. A fost aplicat şi steagul olandez în zona de tranziţie dintre cele 2 culori. Povestea acestei campanii a demarat în 2015, de Ziua Regelui, cu postarea unei imagini cu un Boeing 777-300ER KLM în livery portocaliu. La acea vreme, le-a fost prezentată fanilor KLM o imagine a unei aeronave portocalii, împreună cu întrebarea: „Ar trebui să ne colorăm în portocaliu anul viitor, de Ziua Regelui? #OrangeExperience”. După 30.000 de like-uri și 2.500 de răspunsuri pozitive, KLM şi-a prezentat aeronava.

Livery #Orangepride KLM

Aeronava va opera zborurile lung-curier din portofoliul KLM, inclusiv pe ruta Rio de Janeiro – Amsterdam. Pe data de 22 august, KLM va utiliza Boeing-ul portocaliu pentru a opera zborul „Medal Flight”, transportând eroii olandezi de la Jocurile Olimpice.

Pentru noua schemă cromatică, KLM a folosit 335 de litri de vopsea. Culorile au fost aplicate în straturi multiple, subţiri, necesitând mai puţină vopsea. Noul livery a fost aplicat în 4 zile, fiind folosită o echipă formată din 35 de oameni.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
noul livery wizz air
Suceava – Milano cu Wizz Air, din 3 august 2016

Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută, de la Suceava la Milano (Bergamo), operațională începând cu 3 august. Sunt...

Închide