Oradea – Londra Stansted cu Ryanair, octombrie 2017

Ryanair va opera 3 zboruri săptămânale pe ruta Oradea – Londra Stansted!

2 2.095

Din octombrie 2017, Ryanair va opera zboruri pe ruta Oradea – Londra Stansted. Vor fi trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi lansat în curând.

Pentru a sărbători noua rută, Ryanair oferă tarife promoționale de la 14.99 EURO pentru celelalte zboruri operate din Oradea, către Barcelona și Milano. Aceste locuri sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Luni, 27 februarie.

Oradea – Londra Stansted cu Ryanair

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat:

“Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp.

Clienții transilvăneni și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțele de vară sau iarnă, pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea.

Pentru a sărbători noua noastră rută din Oradea către Londra Stansted, scoatem la vânzare locuri la tarif promoțional, din Oradea, către Barcelona și Milano, de la doar 14.99€ pentru călătorii în aprilie și mai, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Luni, 27 februarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Gheorghe Pasc, Director General al Aeroportului Internațional Oradea, a declarat:

”Sunt mulțumit de colaborarea cu compania Ryanair, iar prin operarea celor 3 curse săptămânale pe ruta Oradea – Londra Stansted se realizează aducerea acasă, pe aeroportul orădean, a pasagerilor orădeni care folosesc alte aeroporturi învecinate.”

Sándor Pásztor, Președinte al Consiliului Județean Bihor, a declarat:

”Îmi manifest încrederea că într-un viitor nu prea îndepărtat, numărul destinațiilor operate de la Oradea de către compania Ryanair va crește. Mulțumesc companiei Ryanair pentru efortul făcut până în prezent în vederea desfășurării operării de pe Aeroportul Oradea.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.