Oradea – Eindhoven cu Ryanair, din iarna lui 2017

Ryanair prezintă noile rute de la Eindhoven, printre care și Eindhoven - Oradea.

0 956

Săptămâna aceasta este una încărcată pentru aviația comercială din România. Blue Air pregătește 7 rute noi, care vor fi anunțate oficial pe 8 martie. Wizz Air se pregătește să inaugureze rute noi cu plecare din România (Cluj – Bratislava din 10 martie), iar Ryanair va ține o conferință de presă la București (și sperăm la rute noi), pe 9 martie 2017.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

Oradea – Eindhoven cu Ryanair

Până la conferința Ryanair, Cristian mi-a arătat un articol scris de un site olandez. Acesta prezintă noile destinații pe care Ryanair le va opera de la aeroportul din Eindhoven. Printre acestea am zărit și Oradea.

Ruta este confirmată și de Ryanair printr-un comunicat de presă. Acesta prezintă expansiunea de la bazele din Olanda. Ruta Oradea – Eindhoven va fi onorată cu 3 zboruri săptămânale, începând din orarul de iarnă 2017 – 2018.

Circuite exotice

Aceasta va fi a 4-a rută operată de Ryanair spre Oradea, după Oradea – Londra Stansted; Oradea – Milano Bergamo și Oradea – Barcelona Girona.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Blue Air
7 rute noi de la Blue Air

Update cu cele 7 rute noi! 3 rute noi vor fi operate de la baza din Iași: Iași - Florența...

Închide