Olimpicii britanici au ajuns acasa cu un zbor charter operat de British Airways

Olimpicii britanici au ajuns acasa cu un zbor charter operat de British Airways

Olimpicii britanici au ajuns acasa cu un zbor charter operat de British Airways

Oferta Vila Camelia

Pe 23 august, la ora 09:55, olimpicii britanici au ajuns în Anglia. Aeronava Boeing 747-400 (G-CIVA) British Airways, care a fost personalizată special pentru zborul charter BA2016, a aterizat la Londra. Avionul a fost botezat ‘victoRIOus’ de către public și a avut nasul galben.

Boeing 747-400 (G-CIVA) British Airways

Sportivii medaliați cu aur, Nicola Adams și Max Whitlock, au fost primii care au coborât din avion la Terminal 5 al aeroportului Heathrow.

echipa-olimpica-britanica

‘victoRIOus’ a transportat 92 de medalii, care au cântărit 46 de kilograme, și 320 de persoane (sportivi și staff-ul tehnic). Plus șampanie, apă și snacks-uri. Echipajul de cabină a fost format din 3 piloți și 14 însoțitori de bord.

info-zbor-charter-BA2016

Boeing 747-400 (G-CIVA) British Airways va aduce acasă și echipa de sportivi paralimpici, zborul fiind programat să ajungă la Londra pe 20 septembrie 2016.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
promotie-bilete-avion
8 oferte de care să profitați ACUM: bilete de avion de la 2.99 EURO

Luna august e pe sfârșite, iar companiile aeriene încep să scoată noi promoții la biletele de avion. Se termină sezonul...

Închide