Ofertă Wizz Air pentru Dubai – de la 30EUR / segment

0 93

Wizz Air anunţă astăzi o ofertă promoţională, cu tarife pornind de la 30 EUR (pentru un singur zbor, fără taxe suplimentare, cu bagaj de mână mic, excluzând taxa de rezervare) pentru zborurile de la Bucureşti spre Dubai/Abu Dhabi, valabilă o singură zi. Până la miezul nopţii, clienţii se pot bucura de tarife şi mai scăzute pentru rezervări făcute pentru zborurile din prima săptămână spre Emiratele Arate Unite. Pe 29 octombrie primele zboruri Wizz Air vor fi operate de la Bucureşti Otopeni spre Dubai/Abu Dhabi.

Daniel de Carvalho Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat:

“Tarife scăzute ca acestea ne bucură foarte mult, lucru care credem că se întâmplă şi cu pasagerii noştri care se vor grăbi să rezerve cât mai multe bilete pentru primele trei zboruri de la Bucureşti Otopeni spre Dubai/Abu Dhabi. Accesul spre Dubai/Abu Dhabi este cu adevărat foarte uşor de la cel mai nou aeroport al Emiratelor Arabe Unite, Dubai World Central. Aceste locuri se vor vinde foarte repede astfel încât recomandăm pasagerilor noştri să rezerve imediat pe wizztours.com”

Circuite exotice

Eu am căutat un dus/întors la 30 EUR/segment şi am găsit tariful de mai jos. Se pare că preţul anunţat se găseşte mai repede pe zborul de întoarcere.

Update 2:25: În prezent, oferta promoţională este valabilă pentru zborurile din Emiratele Arabe Unite către Europa pentru a atrage clienţi din Dubai/Abu Dhabi spre Bucureşti. O oportunitate pentru românii din Dubai să tragă „o fugă” până în România.

bucuresti_dubai_400_wizz_air

Spor la căutat şi să aveţi o vacanţă minunată în Dubai!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Patru continente, trei lansări, o singură zi la Emirates: Dubai – Clark, Dubai – Brisbane şi Milano – New York (video)

1 octombrie 2013 va rămâne în instoria Emirates ca fiind ziua cu trei lansări importante ce au avut loc pe...

Închide