[Oferta Wizz Air] Discount 20% doar astazi, 11 februarie 2016

[Oferta Wizz Air] Discount 20% doar astazi, 11 februarie 2016

[Oferta Wizz Air] Discount 20% doar astăzi, 11 februarie 2016

Oferta Vila Camelia

Pentru că februarie şi martie sunt luni dedicate iubirii şi femeilor, Wizz Air vine cu o nouă promoţie la biletele de avion. Doar astăzi, 11 februarie, puteţi beneficia de 20% discount la toate zborurile / toate destinaţiile. Dacă aţi rămas în pana de idei pentru cadouri de Valentine`s Day, rezervaţi biletele de avion pentru o vacanţă de neuitat şi poate fi cel mai frumos cadou.

promotie wizz air 20% discount

Am făcut câtva simulări şi oferta este activă în sistem. Am simulat pentru Bucureşti – Cluj, acolo unde ştim că tariful de pornire este de 39 lei/segment. Prin aplicarea discountului de 20%, tariful prezent este de 38.4 lei. Aşa cum spun şi termenii acestei campanii*, discountul nu se aplică taxei de administrare în valoare de 36 lei.

Bucuresti-Cluj-WizzAir-discount-20

Am simulat şi pe o rută externă, alegând destinaţia Barcelona.

Bucuresti-Barcelona-WizzAir-20

Spor la cumpărături!

*Reducerea de 20% se aplică pentru tarife, incluzând taxele, costurile obligatorii și bagajele mici de mână (maximum: 42 x 32 x 26 cm), dar exclude taxa de administrare. Această promoție este valabilă 11 februarie, de la ora 00:00, până ora 24:00, ora Europei Centrale. Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi de până la 10 pasageri. Reducerea de 20% nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta pe 14 iunie; Budapesta – Marsilia – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
harta-destinatii-iasi
În ianuarie 2016, aeroportul din IAŞI a fost tranzitat de 41.805 de pasageri

Ianuarie 2016 vine cu un nou record pentru aeroportul din Iaşi. A fost tranzitat de 41.805 de pasageri (îmbarcaţi -...

Închide