[Oferta Wizz Air] Cumperi un bilet şi al doilea e la jumătate de preţ

0 136

Astăzi, 12 aprilie, Wizz Air a anunțat o nouă promoţie. Fiecare client, care achiziționează online un bilet, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preț, până la maximum șase bilete. Promoția, una dintre cele mai populare lansate de Wizz Air, a început la ora 00:00 și se va încheia la miezul nopții (CET), pe 12 aprilie.

Oferta se aplică doar biletelor cumpărate online, pe wizzair.com, iar fiecare bilet include un loc alocat și un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoție, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu.

promotie-wizz-air

Circuite exotice

Promoția Wizz Air se desfășură doar pe 12 aprilie, între orele 00:00 și 24:00 CET (între ora 01.00 a României pe 12 aprilie și 01.00 pe 13 aprilie). Trebuie achiziționate minimum două locuri, iar reducerea de 50% se aplică fiecărui al doilea loc achiziționat în același moment, ca parte din aceeași rezervare și pe același zbor. Tariful include taxele obligatorii și un bagaj mic de cabină (max 42*32*25 cm). Taxa de administrare a plății va fi plătită integral pentru fiecare bilet. Bagajele mari de cabină, bagajele de cală și alte servicii/produse opționale nu fac parte din promoție și vor fi tarifate separat chiar dacă sunt achiziționate pentru un loc cu discount. Biletele cumpărate trebuie folosite împreună și nu pot fi anulate separat. Sunt excluse rezervările care includ mai mult de șase (6) pasageri. Numărul de locuri disponibile la anumite tarife sunt limitate. Sunt excluse și rezervările efectuate prin call center.

Discountul nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
S-a dat startul Săptămânii Belgiene la Pullman Bucharest World Trade Center

Cea de-a patra ediţie a Săptămânii Belgiene are loc săptămâna aceasta la Pullman Bucharest World Trade Center. Evenimentul este dedicat...

Închide