[Oferta Wizz Air] Bilete de avion de la 4 EURO

Wizz Air coboară prețurile până la 4 EURO/segment!

0 3.226

Astăzi, 12 aprilie, Wizz Air are tradiționala ofertă cu 20% reducere din prețul standard al biletului de avion. Vă reamintim că la Wizz Air aveți doar un bagaj mic de mână (max: 42 x 32 x 25 cm) inclus în acest preț

Bilete de avion de la 4 EURO

Pe lângă această ofertă, am fost plăcut surprins să văd și prețuri de la 4 EURO / 19 lei / segment. Am validat acest preț pe rutele București – Londra, București – Lamezia Terme, Craiova – Veneția, Craiova – Liverpool, Sibiu – Milano, Timișoara – Bruxelles și multe altele.

Circuite exotice

Exemplu: Craiova – Veneția Treviso de la 8 EURO / 38 lei (zboruri dus-întors)
Craiova-Venetia-Wizz-Air

În mare parte, tariful de 4 EURO/segment s-a validat în lunile septembrie, octombrie, noiembrie și în prima jumătate din decembrie. Însă locurile sunt limitate și se vând foarte repede. La prețul de 4 EURO/segment sunt 1-3 locuri pe zbor!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Emirates-laptop-Microsoft-Surface
Servicii Emirates: tablete și laptop-uri disponibile pe zborurile spre Statele Unite

În luna martie, oficialii americani au interzis transportarea tabletelor și laptop-urilor la bordul avioanelor din opt țări din Orientul Mijlociu...

Închide