[Oferta Wizz Air] 30% reducere la toate biletele de avion

În weekend-ul 25-26 februarie 2017, Wizz Air oferă 30% reducere la biletele de avion!

0 2.676

Vreți să vă planificați o nouă vacanță, dar nu știți unde? Profitați de oferta Wizz Air, cu 30% reducere la bilete de avion.

Promoția este valabilă pentru zilele 25 și 26 februarie 2017, iar călătoria să fie făcută până la final de martie 2017.

Wizz-Air

Circuite exotice

30% reducere la toate biletele de avion

Aceasta este oportunitatea perfectă pentru a vă planifica următoarea călătorie, deci nu ezitați să vă rezervați următoarele zboruri cu preț redus.

Reducerea se aplică la tariful de bază, excluzând taxele de administrare. Costurile de bază includ și bagajul mic de cabină (max: 42 x 32 x 25 cm).

Discountul este valabil numai pentru rezervările făcute în perioada menționată mai sus și până la 10 pasageri. Numărul de locuri disponibile sunt limitate.

promotie-wizz-air-30-reducere

Am făcut o simulare pe ruta București – Lamezia Terme, care va fi inaugurată pe 30 martie 2017. Ținând cont că promoția e valabilă pentru călătorii până pe 31 martie 2017, reducerea în cazul nostru se aplică doar pe zborul de dus. Zborul de retur este programat în aprilie, deci nu mai intră la promoție.

Conform site-ului Wizz Air, reducerea de 30% se aplică la prețul original al zborului, care nu include taxa de administrare. În cazul nostru, reducerea este de 18.6 lei.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Ryanair la Berlin
[Oferta Ryanair] 20% reducere la 50 000 de bilete de avion

Astăzi (24 feb), Ryanair a lansat o promoție masivă pentru România. Oferă 20% reducere la 50 000 de bilete de...

Închide