[Oferta Turkish Airlines] Istanbul de la 99 EURO, Antananarivo de la 557 EURO

1 149

Ianuarie este luna promoţiilor la biletele de avion. După ce KLM a anunţat preţuri bune pentru 100 de destinaţii, iar Blue Air a scăzut tariful pe ruta Bucureşti – Iaşi, a venit şi rândul operatorului Turkish Airlines să anunţe promoţii atractive pentru zboruri cu plecare din România.

Bucuresti-Istanbul-99-EURO-Turkish-Airlines

Preţurile biletelor pentru zborurile Constanţa – Istanbul şi Bucureşti – Istanbul pornesc de la 99 EURO, iar pentru orice altă destinaţie din Turcia de la 149 EURO. Promoţia este valabilă în perioada 5 ianuarie – 24 ianuarie 2016, iar perioada de călătorie să fie cuprinsă undeva în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2016. Biletul trebuie achiziţionat cu minim 10 zile înainte de data plecării.

Circuite exotice

Antanivaro-Madagascar

Bucuresti-Antananarivo-557-EURO-Turkish-Airlines

Un preţ foarte bun este şi la biletul de avion pentru Antananarivo, Madagascar. Acesta porneşte de la 557 EURO pentru zborurile dus-întors cu plecare din Bucureşti via Istanbul, iar tariful este validat pentru februarie – decembrie 2016. Profitaţi de această ofertă!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
KLM
[Oferta KLM] Amsterdam de la 139 EURO, Toronto de la 386 EURO, Miami de la 411 EURO, Mumbai de la 499 EURO

AIR FRANCE - KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la...

Închide