[Oferta Turkish Airlines] Istanbul de la 99 EURO, Antananarivo de la 557 EURO

[Oferta Turkish Airlines] Istanbul de la 99 EURO, Antananarivo de la 557 EURO

[Oferta Turkish Airlines] Istanbul de la 99 EURO, Antananarivo de la 557 EURO

Oferta Vila Camelia

Ianuarie este luna promoţiilor la biletele de avion. După ce KLM a anunţat preţuri bune pentru 100 de destinaţii, iar Blue Air a scăzut tariful pe ruta Bucureşti – Iaşi, a venit şi rândul operatorului Turkish Airlines să anunţe promoţii atractive pentru zboruri cu plecare din România.

Bucuresti-Istanbul-99-EURO-Turkish-Airlines

Preţurile biletelor pentru zborurile Constanţa – Istanbul şi Bucureşti – Istanbul pornesc de la 99 EURO, iar pentru orice altă destinaţie din Turcia de la 149 EURO. Promoţia este valabilă în perioada 5 ianuarie – 24 ianuarie 2016, iar perioada de călătorie să fie cuprinsă undeva în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2016. Biletul trebuie achiziţionat cu minim 10 zile înainte de data plecării.

Antanivaro-Madagascar

Bucuresti-Antananarivo-557-EURO-Turkish-Airlines

Un preţ foarte bun este şi la biletul de avion pentru Antananarivo, Madagascar. Acesta porneşte de la 557 EURO pentru zborurile dus-întors cu plecare din Bucureşti via Istanbul, iar tariful este validat pentru februarie – decembrie 2016. Profitaţi de această ofertă!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
KLM
[Oferta KLM] Amsterdam de la 139 EURO, Toronto de la 386 EURO, Miami de la 411 EURO, Mumbai de la 499 EURO

AIR FRANCE - KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la...

Închide