[Oferta TAROM] Tarife de la 99 EUR (toate taxele incluse)

1 157

Te-ai gândit să-ți prelungeşți vacanța? Sau pur şi simplu a venit momentul să faci călătoria visată? Profită de oferta aniversară TAROM! În perioada 18 – 30 septembrie 2015, poți achiziționa bilete de avion la prețuri de la 99 EUR (toate taxele incluse), pe destinațiile externe operate de Compania TAROM.

preţ de la 99 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Atena / Belgrad / Budapesta / Istanbul / Chisinau / Larnaca / Salonic / Sofia; Iaşi şi Bologna / Roma/ Torino;

preţ de la 119 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam / Frankfurt / Geneva / Moscova / Munchen / Praga / Stockholm / Viena / Valencia; Iaşi şi Munchen; Sibiu şi Munchen; Cluj Napoca şi Viena;

Circuite exotice

preţ de la 139 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amman / Barcelona / Beirut / Bruxelles / Dubai / Londra / Madrid / Nisa / Paris / Tel Aviv; Iaşi şi Luton / Tel Aviv.

Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor TAROM vei beneficia de un bagaj gratuit de 23 kg, un bagaj de mână de 10 kg şi de o gustare, totul inclus în preț.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 15 octombrie 2015 – 15 aprilie 2016, cu excepția perioadei 15.12.2015-15.01.2016. De asemenea oferta este supusă unor termene si condiții în limita locurilor disponibile.

Pentru a cumpăra, accesează acum varianta de mobil m.tarom.ro, intră pe site-ul TAROM www.tarom.ro sau contacteză una din agențiile proprii sau partenere TAROM din România.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A330-BELUGA_XL_RR
Airbus Beluga XL – de la faza de concept la proiectare şi producţie (Video)

În noiembrie 2014, Airbus a anunţat noul proiect Beluga XL, care cuprinde fabricarea unor aeronave de tip cargo. Cu ajutorul...

Închide