Tarife de la 99 EUR cu TAROM

Tarife de la 99 EUR cu TAROM

[Oferta TAROM] Tarife de la 99 EUR (toate taxele incluse)

Oferta Vila Camelia

Te-ai gândit să-ți prelungeşți vacanța? Sau pur şi simplu a venit momentul să faci călătoria visată? Profită de oferta aniversară TAROM! În perioada 18 – 30 septembrie 2015, poți achiziționa bilete de avion la prețuri de la 99 EUR (toate taxele incluse), pe destinațiile externe operate de Compania TAROM.

preţ de la 99 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Atena / Belgrad / Budapesta / Istanbul / Chisinau / Larnaca / Salonic / Sofia; Iaşi şi Bologna / Roma/ Torino;

preţ de la 119 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam / Frankfurt / Geneva / Moscova / Munchen / Praga / Stockholm / Viena / Valencia; Iaşi şi Munchen; Sibiu şi Munchen; Cluj Napoca şi Viena;

preţ de la 139 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amman / Barcelona / Beirut / Bruxelles / Dubai / Londra / Madrid / Nisa / Paris / Tel Aviv; Iaşi şi Luton / Tel Aviv.

Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor TAROM vei beneficia de un bagaj gratuit de 23 kg, un bagaj de mână de 10 kg şi de o gustare, totul inclus în preț.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 15 octombrie 2015 – 15 aprilie 2016, cu excepția perioadei 15.12.2015-15.01.2016. De asemenea oferta este supusă unor termene si condiții în limita locurilor disponibile.

Pentru a cumpăra, accesează acum varianta de mobil m.tarom.ro, intră pe site-ul TAROM www.tarom.ro sau contacteză una din agențiile proprii sau partenere TAROM din România.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
A330-BELUGA_XL_RR
Airbus Beluga XL – de la faza de concept la proiectare şi producţie (Video)

În noiembrie 2014, Airbus a anunţat noul proiect Beluga XL, care cuprinde fabricarea unor aeronave de tip cargo. Cu ajutorul...

Închide