[Oferta TAROM] Tarife de la 99 EUR (toate taxele incluse)

1 125

Te-ai gândit să-ți prelungeşți vacanța? Sau pur şi simplu a venit momentul să faci călătoria visată? Profită de oferta aniversară TAROM! În perioada 18 – 30 septembrie 2015, poți achiziționa bilete de avion la prețuri de la 99 EUR (toate taxele incluse), pe destinațiile externe operate de Compania TAROM.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

preţ de la 99 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Atena / Belgrad / Budapesta / Istanbul / Chisinau / Larnaca / Salonic / Sofia; Iaşi şi Bologna / Roma/ Torino;

preţ de la 119 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam / Frankfurt / Geneva / Moscova / Munchen / Praga / Stockholm / Viena / Valencia; Iaşi şi Munchen; Sibiu şi Munchen; Cluj Napoca şi Viena;

Circuite exotice

preţ de la 139 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amman / Barcelona / Beirut / Bruxelles / Dubai / Londra / Madrid / Nisa / Paris / Tel Aviv; Iaşi şi Luton / Tel Aviv.

Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor TAROM vei beneficia de un bagaj gratuit de 23 kg, un bagaj de mână de 10 kg şi de o gustare, totul inclus în preț.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 15 octombrie 2015 – 15 aprilie 2016, cu excepția perioadei 15.12.2015-15.01.2016. De asemenea oferta este supusă unor termene si condiții în limita locurilor disponibile.

Pentru a cumpăra, accesează acum varianta de mobil m.tarom.ro, intră pe site-ul TAROM www.tarom.ro sau contacteză una din agențiile proprii sau partenere TAROM din România.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A330-BELUGA_XL_RR
Airbus Beluga XL – de la faza de concept la proiectare şi producţie (Video)

În noiembrie 2014, Airbus a anunţat noul proiect Beluga XL, care cuprinde fabricarea unor aeronave de tip cargo. Cu ajutorul...

Închide