[Oferta TAROM] Tarif unic de 57 EURO pentru rutele interne

[Oferta TAROM] Tarif unic de 57 EURO pentru rutele interne

[Oferta TAROM] Tarif unic de 57 EURO pentru rutele interne

Oferta Vila Camelia

Pe 24 ianuarie 2016, TAROM sărbătoreşte 157 ani de la Unirea Principatelor Române şi vine cu tarif unic de 57 EUR (locuri limitate) pentru zboruri dus-întors, toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara.

Bucureşti – Cluj de la 57 EURO (dus-întors) – tarife pentru Untold

Bucuresti-Cluj-TAROM

Bucureşti – Iaşi de la 57 EURO (dus-întors) – tarife pentru Sf. Valentin

bucuresti-iasi-tarom

Oferta specială este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate pe curse interne TAROM şi este supusă unor termene şi condiţii (durata şederii la destinaţie între 1 şi 14 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi taxe şi a unei penalizări de 20 EUR/tranzacţie, restituirea nu este permisă). Perioada de vânzare: 22-24 ianuarie 2016. Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM (şi varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Airbus A310 TAROM

În preţul biletului, aveţi incluse: transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil; servicii gratuite la bord.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeroportul-Henri-Coanda-Otopeni
În 2015, Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a înregistrat 9.274.629 de pasageri

În anul 2015, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a înregistrat, pe cele două aeroporturi ale Capitalei - Aeroportul Internaţional Henri...

Închide