[Oferta TAROM] Bucureşti – Stockholm de la 123 EURO la Economy / de la 475 EURO la Business

0 124

O nouă zi, o nouă ofertă. TAROM a anunţat preţuri bune pentru Stockholm. Tarifele pornesc de la 123 EURO la Economy / de la 475 EURO la Business. Mai mult de atât, vor fi operate 6 zboruri săptămânale începând cu 3 mai 2016, fiind adăugate 2 noi în zilele de marţi şi vineri. Tariful este pentru zboruri dus-întors, toate taxele incluse, iar locurile limitate.

TAROM

Stockholm este una dintre destinaţiile de pe lista noastre şi sperăm să ajungem curând să vizităm acest tărâm nordic. Este capitala Suediei, iar Guvernului și Parlamentului îşi au sediile în acest oraş. Stockholm este, de asemenea, orașul de reședință al șefului statului, Regele Carol al XVI-lea Gustaf.

Circuite exotice

Bucuresti-Stockholm-TAROM

Stockholm nu este doar cea mai mare urbe din peninsula Scandinavă, ci şi un orăşel cochet, cu străduţe şi pieţe vechi de secole răspândite într-un arhipeleag de 14 insule. Acesta se află la confluenţa Lacului Malaren cu Marea Baltică, iar clădirile, palatele, muzeele şi mai toate locurile din Stockholm par să povestească necontenit cei 700 de ani de istorie a oraşului. TAROM zboară pe Aeroportul Stockholm-Arlanda, care este situat între Stockholm și Uppsala.

Orarul zborurilor Bucureşti – Stockholm cu TAROM

Bucuresti – Henri Coanda (OTP) 16:45 – 18:35 Stockholm – Arlanda (ARN)
Stockholm – Arlanda (ARN) 19:20 – 23:05 Bucuresti – Henri Coanda (OTP)

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-787-Air-Europa-Madrid
(Video) Primul Boeing 787-8 Dreamliner Air Europa a ajuns la Madrid

Air Europa Líneas Aéreas "Air Europa", una dintre cele mai mari companii aeriene din Spania, a recepţionat primul Boeing 787-8...

Închide