OFERTA TAROM: Bucuresti - Stockholm de la 123 EURO

OFERTA TAROM: Bucuresti - Stockholm de la 123 EURO

[Oferta TAROM] Bucureşti – Stockholm de la 123 EURO la Economy / de la 475 EURO la Business

Oferta Vila Camelia

O nouă zi, o nouă ofertă. TAROM a anunţat preţuri bune pentru Stockholm. Tarifele pornesc de la 123 EURO la Economy / de la 475 EURO la Business. Mai mult de atât, vor fi operate 6 zboruri săptămânale începând cu 3 mai 2016, fiind adăugate 2 noi în zilele de marţi şi vineri. Tariful este pentru zboruri dus-întors, toate taxele incluse, iar locurile limitate.

TAROM

Stockholm este una dintre destinaţiile de pe lista noastre şi sperăm să ajungem curând să vizităm acest tărâm nordic. Este capitala Suediei, iar Guvernului și Parlamentului îşi au sediile în acest oraş. Stockholm este, de asemenea, orașul de reședință al șefului statului, Regele Carol al XVI-lea Gustaf.

Bucuresti-Stockholm-TAROM

Stockholm nu este doar cea mai mare urbe din peninsula Scandinavă, ci şi un orăşel cochet, cu străduţe şi pieţe vechi de secole răspândite într-un arhipeleag de 14 insule. Acesta se află la confluenţa Lacului Malaren cu Marea Baltică, iar clădirile, palatele, muzeele şi mai toate locurile din Stockholm par să povestească necontenit cei 700 de ani de istorie a oraşului. TAROM zboară pe Aeroportul Stockholm-Arlanda, care este situat între Stockholm și Uppsala.

Orarul zborurilor Bucureşti – Stockholm cu TAROM

Bucuresti – Henri Coanda (OTP) 16:45 – 18:35 Stockholm – Arlanda (ARN)
Stockholm – Arlanda (ARN) 19:20 – 23:05 Bucuresti – Henri Coanda (OTP)

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-787-Air-Europa-Madrid
(Video) Primul Boeing 787-8 Dreamliner Air Europa a ajuns la Madrid

Air Europa Líneas Aéreas "Air Europa", una dintre cele mai mari companii aeriene din Spania, a recepţionat primul Boeing 787-8...

Închide