[Oferta TAROM] București – IAȘI – București de la 37 EURO

0 223
avion+cazare litoral Romania

De când a intrat Blue Air pe zborurile interne din România, parcă s-a revoluționat aviația. Am ajuns să zburăm la prețuri acceptabile și chiar mai mici față de tren, autocar etc. Totodată, TAROM a luat atitudine și a scăzut tarifele. Piața se reglează după cerere și ofertă, dar și după numărul competitorilor existenți.

ATR-42-TAROM

București – IAȘI – București de la 37 EURO

Pensiunea Iara

Și pentru că zilele acestea am tot scris despre oferte, promoții și tarife atractiv de mici la biletele de avion, nu puteam rata transportatorul aerian național.

București – IAȘI – București de la 37 EURO / 165 lei, tarif pentru zboruri dus-întors, toate taxele incluse, toate serviciile.

Bucuresti-iasi-TAROM-37-EURO

hotel unirea

Bucuresti-iasi-TAROM-37-EURO-1

Bucuresti-iasi-TAROM-37-EURO-2

Prețul este validat pentru noiembrie și decembrie 2016, dar și pentru lunile din 2017. Unele zboruri sunt operate cu Boeing 737-300, altele cu ATR 42/72. Numărul locurilor la acest preț este limitat pentru fiecare zbor, așa că nu ezitați și cumpărați. Și din ce observăm, nu e o promoție, ci tariful minim practicat de TAROM pe această rută.

Cer senin!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Samsung-Galaxy-Note-7-ars
FAA ar putea interzice telefoanele Samsung Galaxy Note 7 în avioanele comerciale

La începutul lunii august, Samsung a lansat Galaxy Note 7, cel mai nou dispozitiv mobil din portofoliu. La câteva zile...

Închide