Oferta TAROM: Bucuresti - Amsterdam la 116 EURO

Oferta TAROM: Bucuresti - Amsterdam la 116 EURO

[Oferta TAROM] Bucureşti – Amsterdam la 116 EURO (zboruri dus-întors)

Oferta Vila Camelia

TAROM mai punctează o promoţie de primăvară şi prelungeşte oferta la Bucureşti – Amsterdam. Tarifele pornesc de la 116 EURO pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, locuri limitate. Perioada de vânzare: 09 – 27 martie 2016. Perioada de călătorie: până la 31 mai 2016.

Bucuresti-Amsterdam-116-TAROM

Primăvara este anotimpul perfect să descoperiţi Amsterdamul, în special pentru a vizita cea mai mare grădină de flori din lume, parcul Keukenhof. În 2016, parcul va fi deschis în perioada 24 martie – 16 mai. În urma simulărilor, tariful s-a confirmat în multe combinaţii şi chiar pentru city-break-uri de weekend.

Keukenhof-park

Şi dacă tot ajungeţi în Amsterdam, fiţi relaxaţi. Fie că este vorba despre o călătorie de afaceri sau o destinaţie de vacanţă, bucură-te de o vacanţă de neuitat la Amsterdam. Capitala Olandei este cunoscută pentru arhitectura impresionantă, dar şi prin pitoreştile sale canale, nenumăratele poduri şi case vechi. 101 kilometri de canale înconjoară partea interioară a oraşului.

Amsterdam satisface gusturile fiecărui călător: puteţi face cumpărături în marile centre comerciale şi în micile boutique-uri, vă puteţi bucura de savoarea unei cafele în atmosfera intimă din renumitele puburi şi cafenele, vă puteţi plimba prin minunatele gradini publice sau puteţi porni într-o croazieră pe canalele Amsterdam-ului, unde cu siguranţă veţi admira faţadele clădirilor şi renumitelor case plutitoare ale acestui oraş. Şi nu uitaţi de renumitele muzee.

Aşa că nu mai staţi pe gânduri. Cer senin şi o călătorie frumoasă la Amsterdam!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucuresti-Cluj-40-EURO-TAROM
[Oferta TAROM] Bucureşti – Cluj de la 40 EURO (dus-întors)

Update 9 martie, 00:15: Tarifele se confirmă, iar mai jos aveţi o simulare pe ruta Bucureşti - Cluj. Tariful este...

Închide