[Oferta TAROM] Bucureşti – Amsterdam la 116 EURO (zboruri dus-întors)

0 198
avion+cazare litoral Romania

TAROM mai punctează o promoţie de primăvară şi prelungeşte oferta la Bucureşti – Amsterdam. Tarifele pornesc de la 116 EURO pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, locuri limitate. Perioada de vânzare: 09 – 27 martie 2016. Perioada de călătorie: până la 31 mai 2016.

Bucuresti-Amsterdam-116-TAROM

Primăvara este anotimpul perfect să descoperiţi Amsterdamul, în special pentru a vizita cea mai mare grădină de flori din lume, parcul Keukenhof. În 2016, parcul va fi deschis în perioada 24 martie – 16 mai. În urma simulărilor, tariful s-a confirmat în multe combinaţii şi chiar pentru city-break-uri de weekend.

Pensiunea Iara

Keukenhof-park

Şi dacă tot ajungeţi în Amsterdam, fiţi relaxaţi. Fie că este vorba despre o călătorie de afaceri sau o destinaţie de vacanţă, bucură-te de o vacanţă de neuitat la Amsterdam. Capitala Olandei este cunoscută pentru arhitectura impresionantă, dar şi prin pitoreştile sale canale, nenumăratele poduri şi case vechi. 101 kilometri de canale înconjoară partea interioară a oraşului.

Amsterdam satisface gusturile fiecărui călător: puteţi face cumpărături în marile centre comerciale şi în micile boutique-uri, vă puteţi bucura de savoarea unei cafele în atmosfera intimă din renumitele puburi şi cafenele, vă puteţi plimba prin minunatele gradini publice sau puteţi porni într-o croazieră pe canalele Amsterdam-ului, unde cu siguranţă veţi admira faţadele clădirilor şi renumitelor case plutitoare ale acestui oraş. Şi nu uitaţi de renumitele muzee.

hotel unirea

Aşa că nu mai staţi pe gânduri. Cer senin şi o călătorie frumoasă la Amsterdam!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucuresti-Cluj-40-EURO-TAROM
[Oferta TAROM] Bucureşti – Cluj de la 40 EURO (dus-întors)

Update 9 martie, 00:15: Tarifele se confirmă, iar mai jos aveţi o simulare pe ruta Bucureşti - Cluj. Tariful este...

Închide