Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

[Oferta TAROM] Bucureşti – Amsterdam la 116 EURO (zboruri dus-întors)

0 202

TAROM mai punctează o promoţie de primăvară şi prelungeşte oferta la Bucureşti – Amsterdam. Tarifele pornesc de la 116 EURO pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, locuri limitate. Perioada de vânzare: 09 – 27 martie 2016. Perioada de călătorie: până la 31 mai 2016.

Bucuresti-Amsterdam-116-TAROM

Primăvara este anotimpul perfect să descoperiţi Amsterdamul, în special pentru a vizita cea mai mare grădină de flori din lume, parcul Keukenhof. În 2016, parcul va fi deschis în perioada 24 martie – 16 mai. În urma simulărilor, tariful s-a confirmat în multe combinaţii şi chiar pentru city-break-uri de weekend.

Laponia

Keukenhof-park

Şi dacă tot ajungeţi în Amsterdam, fiţi relaxaţi. Fie că este vorba despre o călătorie de afaceri sau o destinaţie de vacanţă, bucură-te de o vacanţă de neuitat la Amsterdam. Capitala Olandei este cunoscută pentru arhitectura impresionantă, dar şi prin pitoreştile sale canale, nenumăratele poduri şi case vechi. 101 kilometri de canale înconjoară partea interioară a oraşului.

ASUS ZenFone 3 MAX

Amsterdam satisface gusturile fiecărui călător: puteţi face cumpărături în marile centre comerciale şi în micile boutique-uri, vă puteţi bucura de savoarea unei cafele în atmosfera intimă din renumitele puburi şi cafenele, vă puteţi plimba prin minunatele gradini publice sau puteţi porni într-o croazieră pe canalele Amsterdam-ului, unde cu siguranţă veţi admira faţadele clădirilor şi renumitelor case plutitoare ale acestui oraş. Şi nu uitaţi de renumitele muzee.

Aşa că nu mai staţi pe gânduri. Cer senin şi o călătorie frumoasă la Amsterdam!

Pensiunea Iara
S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucuresti-Cluj-40-EURO-TAROM
[Oferta TAROM] Bucureşti – Cluj de la 40 EURO (dus-întors)

Update 9 martie, 00:15: Tarifele se confirmă, iar mai jos aveţi o simulare pe ruta Bucureşti - Cluj. Tariful este...

Închide